Я запрошую Вам дегустацію текемалі, приготованих після відвідування Грузії

Цікаво, як прохолодно солодкий, фруктовий грузинський соус підходить до того ж м'яса, риби, птиці. Про нас Вони не бояться експериментувати в їх часі. І ми не боїмося відходити від класичного рецепта сьогодні, бо це варто. Tkemali з кальмарівІ не санвузли: зустрітися і насолоджуватися!

Канонічний соус, звичайно, хороший. Але після того, як ви спробуєте оновлені ноти смаку в страві, ви хочете доповнювати. Крім того, можна зібрати біля будинку. Так тривіальні плоди, які навіть побутові гранати не захоплюють на ньому. Я просто зливу їх і подаємо їх. Написати його вниз.

Tkemali з бобових інгредієнтів
  • 1кг личинки
  • 10г сіль
  • 25г цукру
  • чиліпод
  • 10г насіння коріандра
  • 10г Уцхо Сонель
  • 3 зуба. Кошик
  • 30г старий кріп з парасольками
  • 10г дрочить (пара гілочок)
  • 20г (купе) олівець
  • 100 мл води
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Алич потрібно мити. Потім дайте чистою водою з плодового потоку через дундслаг безпосередньо в ємність, в якій це дуже плести буде варено. До дна ємності, хінзу, м'яти і кропу. Вилити кальмари зверху і залити водою. Готуємо на середньому вогні до м'якості кипіння, 25-35 хвилин.

2. Відокремити охолоджену бобу з трави і протріть через сито. Тільки м'якоть переходить в блюдо. Кістки і шкури можна просто викинути. Вони незручні, і вони не викликають естетики в страві.

3. Потім поставте смачну, але ще готову пюре на вогонь. Посолити, додати цукор, часник і дрібно нарізаний перець. Не забудьте Utso Suneli і коріандр. Вам потрібно дуже невелику температуру, щоб соус встиг загустити, але не кип'ятити. Для цього потрібно стояти протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
    Я запрошую Вам дегустацію текемалі, приготованих після відвідування Грузії р.

4. стерилізуйте скляні контейнери. Найкраще взяти порожні, красиві пляшки. Залийте в них гарячою плести, а в самому кінці не забудьте залити столову ложку рослинного масла. Це не впливає на смак, але він захистить соус від небажаного забруднення, бактерій і все інше погано. Зберігати пляшки в прохолодному теплому місці і насолоджуватися смаком їх вмісту.
    Я запрошую Вам дегустацію текемалі, приготованих після відвідування Грузії (Б)

Ці інгредієнти на 1 кг готового соусу. Щоб зробити достатню кількість тамбурі, наприклад, на зиму - тільки збільшити кількість продуктів пропорційно. Звичайно, деякі дуже дрібні речі можна перетворювати на свій смак. Але ми вважаємо, що цей рецепт вже самодостатній. Не потрібно міняти сливу. Це інший рецепт.

Щоб бути чесним, плести добре навіть з вареною картоплею без солі. Ретельно засвоюються інгредієнти, які поглинають аромат трави і приправи, солодкість, сіль і навіть перець, відкриється будь-яким гарніром. Але вони також підкреслюють благородний смак риби або навіть гри. Так плетіння, незалежно від того, що буде корисний на будь-якому столі.