I am not a Georgian citizen Я не є громадянином Грузії I am not a Georgian citizen მე არ ვარ საქართველოს მოქალაქე I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen I am not a Georgian citizen Я не являюсь гражданином Грузии I am not a Georgian citizen

Салат з теплих баклажанів натхненний спогадами грузинської кухні, але його навряд чи можна знайти в місцевих кулінарних книгах. Я б сказав, що це імпровізація в кавказькому шляху, але з простих і доступних продуктів влітку.

Теплий салат з баклажанами Інгредієнти
  • 4 баклажани
  • 3 солодкі перці
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • 3-4 зубчики часнику
  • петрушка і кріп
  • 1 ч.л. 9% оцет
  • 1 ч.л. мелений червоний перець
  • 70 мл рослинної олії для начинки
  • рослинно-масляний
  • сіль

Підготовка
  1. Вирізати баклажани хвостиками і вирізати їх на бруски.

2. Посипати і перемішати зрізану баклажани, щоб видалити гіркоту. Залиште його протягом 30 хвилин.
  3. Очистити перці від насіння і нарізати на великі шматочки для смаження. Салат буде виглядати більш красиво, якщо підібрати плоди різних кольорів.

4. Змастити сковороду маслом, покласти перець на неї і обсмажити його злегка.
  5. Зріжте цибулю перою і обсмажте їх м'яко.
  6. Вирізати кріп і петрушки дрібно.
  7. Візьміть баклажани і опустіть його з паперовим рушником. Потім обсмажують над великим вогоньм в рослинному маслі до золотистого.

8. Зріжте перець і помідори на довгих скибочках. Поставте часник через прес.

9. Обприскування в мисці перцю, додати нарізані помідори, смажені баклажани і цибулю, зелень, часник і мелений червоний перець. Збережіть його за смаком.

10. Нагріваємо рослинне масло в сковороді так, щоб є дим.
  11. Залийте спекотне масло на гірці перцю. Додайте оцет і перемішайте.

12. Поставте його на порційні пластини і подавайте її до столу.

13. Це теплий салат з баклажанів готовий!

Салат виходить з прянощів, він ідеально підходить для шашликів і смачних як у теплій і холодній формі. Смачні та успішні кулінарні експерименти!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное