26
Запах смаженого фланґера тісно пов'язаний з спогадами про відпочинок в Одесі, найсмачніша риба
За рік до останнього, мій чоловік і я відпочивав в Одесі і орендувавши номер з дуже розумною і барвистою єврейською жінкою. Ця стара леді була настільки гарна і зрозуміла, що я був просто марвел. Ми швидко стали друзями і відчували в домашніх умовах, як гості. й
Уявіть, вона подала мені і чоловікові. З кожним днем вона прийшла в щось нове. Але все, що ми спробували неймовірно смачно. Особливо я пам'ятаю смажений флаєр - помірно жир, ароматний, з солодким смаком.
Я відразу ж вирішив, що я знайшов рецепт в домашніх умовах і годувати всю сім'ю з цією дивовижною стравою. Але я ніколи не знайшов рецепт. А потім якось я заготів. Недавно перегляньте фотографії з Одеського свята та пам'ятали єврейську матір Майю. І ви знаєте, що я хочу спробувати, щоб знову поєднатися, Дарія пише.
Ми в новинах. "Сайт" Вони дивилися на схожий рецепт і виявили, що відомий шеф-кухар Василь Ємельяненко колись показав, як краще обсмажити фламундер. І навіть приготував спеціальний соус, який нейтралізує можливі запахи цієї морської риби. Ми можемо самі впевнено рекомендувати Дарію (і всі наші читачі) спробувати цей рецепт.
Камбала смажені інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
Василь Ємельяненко запевняє, що це найкраще поєднання, що дозволяє зробити шматочки смаженого фланґера ідеально за смаком. І ми не віримо його.
про:blank
Спробуйте приготувати флаєр за цим рецептом, а також поділитися секретами приготування цієї морської риби.
Уявіть, вона подала мені і чоловікові. З кожним днем вона прийшла в щось нове. Але все, що ми спробували неймовірно смачно. Особливо я пам'ятаю смажений флаєр - помірно жир, ароматний, з солодким смаком.
Я відразу ж вирішив, що я знайшов рецепт в домашніх умовах і годувати всю сім'ю з цією дивовижною стравою. Але я ніколи не знайшов рецепт. А потім якось я заготів. Недавно перегляньте фотографії з Одеського свята та пам'ятали єврейську матір Майю. І ви знаєте, що я хочу спробувати, щоб знову поєднатися, Дарія пише.
Ми в новинах. "Сайт" Вони дивилися на схожий рецепт і виявили, що відомий шеф-кухар Василь Ємельяненко колись показав, як краще обсмажити фламундер. І навіть приготував спеціальний соус, який нейтралізує можливі запахи цієї морської риби. Ми можемо самі впевнено рекомендувати Дарію (і всі наші читачі) спробувати цей рецепт.
Камбала смажені інгредієнти
- флюгер
- перцево-солодкий
- борошно
- рослинно-масляний
Соус інгредієнти
- 100г майонез
- 0,5 ч.л. паприка
- щіпка
- щіпка
- часник
Підготовка
- Перш за все, потрібно вирізати фіни і хвіст з ножичками. До речі, ці частини можна використовувати для приготування вух, але при дуже смаженні вони будуть тільки дотримуватися. Філа флагатори після цього потрібно нарізати на шматки: спочатку порізати по лінії хребта, а потім порізати.
- Потім шматочки полум'яної солі і крохмалю. Василь Ємельяненко не радить зцілуватися спеціями, так як риба буде обсмажена в олії, де спеції можна обпекти. Шматочки муфти повинні бути борошнистими. Потім ми даємо їх трохи.
- У сковороді заливають шар олії в кілька сантиметрів, добре прогрівають на вогні. Потім акуратно викласти шматки фланга спеціальними насадками на сковороді. На кожній стороні 5 хвилин до розігрітої скоринки. Ємельяненко запевняє, що з таким обсмаженням риба все ще залишиться соковитою.
- Тепер починаємо робити домашній рибний соус. Для цього в невеликому розчині шліфують шафран з паприкою і меленим перцем. Потім надішліть спеції в ємність майонезу. Також потерти часник тут і добре перемішати. Залишилося красиво покласти шматочки смаженого фланґера на тарілці. Далі поставте високу ємність з попередньо приготованим соусом. Бодибилдерши!
Василь Ємельяненко запевняє, що це найкраще поєднання, що дозволяє зробити шматочки смаженого фланґера ідеально за смаком. І ми не віримо його.
про:blank
Спробуйте приготувати флаєр за цим рецептом, а також поділитися секретами приготування цієї морської риби.
Все моє життя, захоплений чоловіком на ліжках, я бажати його піти в море, і він хоче ванну кімнату в країні.
Неприємна мама в її вікових дзвінках в нічний час і попросить приїхати, робить її постійним тривожним.