Чи може людина маррі, щоб помстати на екс подруга, він пристрасно закоханий?

Іноді ми несвідомо розглянемо спосіб. Як повернутися в когосьПро нас На жаль, в таких моментах люди керуються емоціями і резиденціями, які важко позбутися від. Однак, гра варто свічку і потрібно набрати на такі низькі дії?

Чи може людина маррі, щоб помстати на екс подруга, він пристрасно закоханий? р.

Відоме почуття говорить про те, що це погана ідея. Але давайте йти з минулого і Почати життя з нуля не завжди легко.й Це жито, що інші люди можуть страждати від висипних рішень. У цій ситуації було знайдено дочку головного персонажа нашої нової історії. Прочитати в статті, як найщасливий день в житті дівчини виявився живим і манжетом.

Я нещодавно одружився тільки дочка. Весілля було просто красивим: затишний заклад, гарна церемонія, тільки найсвіжіші люди. Але я помітив, що мій рогоносець завжди був дуже сумним і зволоженим.

Спочатку я думав, що вона була зраджена про будинок. Вона і її чоловік живуть в 3-кімнатній квартирі, де мій чоловік і Наташа збирається рухатися. Я думаю, що вона боїться, якщо хлопці мають дитину і вони, Бог заборонений, розлучення, то моя дочка буде вимагати майно.

Не хочу, щоб мати батька. Так що я вирішив мати серце-серце розмову з ковтати. Вона сіла з нею, запитала, якщо вона любила все. Вона сказала, що весілля було дійсно чудовим. Але я побачила Галина, яка дивиться в неїду і не хочу говорити мені більше.

Я чекав кілька хвилин і запитав прямо, "Я дивлюсь, що вас турбує". Я знаю, що ми не дуже близький, але я дуже люблю вас. Не дивно. й

На той же момент, Сватя дивилася мене в очах і, затопивши сльозами, сказав: «Я повинен розповісти вам раніше, не прощадить мені!» Мій син зробив неправильне. Він все ще любить свого роду, і це весілля просто спосіб повернутися на неї! ?

Я відчував себе некомфортним. Моя дочка не давала Артему, і їх рішення, щоб спочатку підписати мене. Але я був впевнений, що вони любили один одного і хотів би правити своїх відносин так скоро. Я відразу отримав зерна сумнівів: можливо, сватя перемішала щось?

Але вона продовжила, я вірив, що мій син прийде до своїх почуттів. Але його почуття для свого роду були як обсесія. Я, він дуже сподобалося Наталі. Але я знаю, що коли вони починають жити разом, він стане простою і зламається на неї, щоб згасити його біль.

Не знаю, що робити. Якщо я розповідав свою дочку все прямо тоді, вона буде відходити від весілля. Я не хочу шукати в обличчя Артема. Я сказав мені, щоб чекати і дивитися.

По суті, я не знаю слів. Я буквально не міг до наступного дня. Моя дочка повернулася до дому батьків у сльозах. Вона запакувала всі її речі і кинулася до нас. Я заблокував себе в кімнаті і не скажу слово до чоловіка.

Я зрозумів Сватя. І, очевидно, Артем не хотів затримати довгий час. Пізніше виявилося, що він зізнався всім Наталії. І не збирався жити з нею. І це вся весільна циркуля була потрібна, щоб отримати свою особливу увагу.

Я не знаю, як довго це займе для моєї дочки. Її серце зламаний і тільки час допоможе їй. Чому люди так ступять і жорстокі?

Як помстити людину: Ні один від одного імунітету найближчої людини. Ви можете довіряти йому, але він не каже, що він є. Не можна приклеїти розбите серце на шматочки. Артем не впорався з цим і вирішив взяти помста на свою екс-подругу, одруживши ще. Тим не менш, він не був простим для нього або Наталії, які щиро вірили в свою любов.

1970 р.

Ми обираємо, які рішення зробити. Але перед тим, як ви вчиняєте шпильку і боляче дія, потрібно подумати двічі і покласти себе в місці іншої людини. Іноді це займає час і досвід, щоб зрозуміти це.