Byk-taxi (8 фото)

Дорога до аеропорту завжди маєсле - після того, як ви приїжджаєте занадто рано і потрапити навколо зали на годину і половину, після чого ви отримуєте нерв в машині, потрапляючи в очікуваний пробій руху. Навіть варіант автобуса - метро - Aeroexpress далеко від ідеального - ранковий штампований в громадському транспорті не відповідає внутрішньому підйому перед цікавим закордонним поїздом. Я оберіть четвертий, але ще маловідомий в Москві варіант - байкер з фіксаторами.

Byk-taxi (8 фото) , Україна

- Крилатське - Шереметево? Зайдіть до нас за 30 хвилин.
до І як одягатися? - Я запитаю питання, що крутиться мене самим - Я не хочу взяти надувну куртку до теплої країни.
Вишитий як звичайний, у мене є все.

Іван зустрічає в в'їзді, прокладаючи на велосипеді боєприпаси: шолом, колінні колодки, куртки, рукавички і одноразові кап-чарлотти.

Byk-taxi (8 фото)

Під час ніч він отримав холод, на вулиці - плюс три, волосся після ранку душ не встигли висохнути, я маю на увазі, я боїюся, я не знаю, що більше, чи мотоцикл, або ймовірність загиблого за кордоном після того, як я удар на ньому.

Byk-taxi (8 фото)

Я отримав два рюкзаки з фото та одягом. Перший знаходиться в самому серці, другий Іван закріплює сітчастим і багажним поясом.
- Ви сидите з сумкою, тримайте на брекетах або для мене, ноги на bandwagon, не потрібно чати з ними, не потрібно допомагати в куточках з нахилами або - "на коліні" ми не проходимо їх. Головне завдання пасажира не заважати пілоту. Сісти вниз, розслабитися і весело провести час.

Byk-taxi (8 фото)

Я отримав два рюкзаки з фото та одягом. Перший знаходиться в самому серці, другий Іван закріплює сітчастим і багажним поясом.
- Ви сидите з сумкою, тримайте на брекетах або для мене, ноги на bandwagon, не потрібно чати з ними, не потрібно допомагати в куточках з нахилами або - "на коліні" ми не проходимо їх. Головне завдання пасажира не заважати пілоту. Сісти вниз, розслабитися і весело провести час.

Byk-taxi (8 фото)

Ми летемо до Ленінградки, типовий ранковий джем. Ми починаємо робити наш шлях між автомобілями, дуже незвичайний, щоб побачити вершину своєї покрівлі, здається, що я про дотик дзеркал з колінами.
Міжнародне шосе - Термінал F. Так, дійсно, чим вище швидкість, тим ширше посмішка, коли ви отримаєте там. Таким чином, напевно, можна лікувати аерофобія - після велосипеда, літак схожий на іграшка.
“22 хвилин, 30 кілометрів”, мій водій оголошує, очевидно, в традиції велосипедного таксі, щоб розповісти пасажиру про час, проведений на поїздці.

Byk-taxi (8 фото)

Якщо я проїхав за гроші, мій поїзд обійдеться 1500 рублів.
- Недорогий?
до Це подобається перегляд. Якщо ми порівнювати з офіційним перевізником російських залізниць, який займає 42 рублів за кілометр за межі московської дороги, то просимо трохи більше - 50 рублів. Від центру міста до будь-якого аеропорту - три тисячі. Але не пізно.
- Таксід таксі буде дешевше...
Найдешевші наші мотоцикли дорожчі, ніж будь-який «білий хистор» кілька разів. Ви ніколи не перевірте ліцензію водія, не знаєте про зруйновані гальма. У нас є середній пілотний досвід 9 років, страхування для пасажирів на 500 тис. рублів, а відповідальність повністю відрізняється від приватних власників.
до Що про бізнесменів? - Я не можу відпочивати на рахунку постійних клієнтів-дівчат. - Оцінювання від джемів трафіку, автокад, велосипедних фотосесій, все, що ви рекламуєте на сайті? Чи не вони затребувані?
- Все. А кур'єрські послуги і «до Парижа на терміново» Нещодавно жінка приймала до Шеремецького. Дочка її тут, літак знаходиться на 11 годину, а паспорт в туристичному агентстві на Войковську та в 10-15-му місці. Розумна мама з'ясувала для виклику мотоцикла таксі та пілота поїхав з Войковської до Терміналу F за 13 хвилин. 15 км. Це те ж 60 кілометрів на годину, але маршрут може зайняти набагато більше години, особливо з тих пір, як було ремонтовано шосе, і було вузьке в обох напрямках. Діловці, які повинні піти навколо декількох точок в день, також використовувати його. Одним з наших клієнтів є адвокат, постійно збирається нотаріус. Так він накопичує все щотижневе завдання, після чого він наказує пілота, а потім він розгортається щодня. Він каже, що без велосипедного таксі, він буде робити ці автомобільні атракціони на протязі тижня.

Byk-taxi (8 фото)

Але евакуація від джемів не буває часто. Вони зазвичай називають протягом півгодини, коли вони розуміють, що область знаходиться в Ясенево, потрібно піти в аеропорт. Я не зможу відправляти пілота за 30 хвилин, але ніхто не буде. Займіть його і приїдіть його в годину. У мене є дитина, яка зберігає замовлення, поки він отримує до Istra. Але я не розумію це - ідеальний варіант - взяти велосипед в Москві, а потім перенести на замовлення таксі в передмісті. Автомобіль і мотоцикл йдуть на шосе таким же чином, це дійсно незручно піти далеко на мотоцикл.

Byk-taxi (8 фото) Р