24
Рецепт курячого сердечника, але не вкрадена куряча Рецепт
Що приготувати на обід або вечерю? Звичайно, курка. Корейські серця! Незвичайний рецепт приготування незбережених продуктів, а саме курячих сердець, був запеклений на гіпсовій Галині. Салат помірно пряний і пряний. Моя родина любила її!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки шемале з овочами в ароматних спеціях. Не можна відірвати!
Корейська куряче серце інгредієнти
Підготовка
Щоб побачити все. підготовка Дивіться відео з гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також раджу навчитися варити курячі сердечка в кремі з картоплею і грибами. Ароматизовані трави додають в блюдо особливо приємний запах. Але гриби з сиром додають більш насичені страви!
Курячі серця в корейці з овочами можна їсти як самостійне блюдо, і ви можете доповнювати їх будь-яким гарніром. Такий ароматний і злегка пряний делікатес прикрасить не тільки вечерю, але і будь-який святковий бенкет.
Я думаю, що навіть люди, які не люблять. куряче сердечкаВони оцінять цей рецепт. Дуже смачний і корисний!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки шемале з овочами в ароматних спеціях. Не можна відірвати!
Корейська куряче серце інгредієнти
- 500г курячих сердечок (або індички серця)
- 1 л води
- 2 цибулини
- 1 ч.л. солі
- 1 морква
- 1 ч.л. цукру
- 6 зубів. Кошик
- 1 лавровий лист
- 6-7 шт. чорний перець горох
- 1/2 червоний гострий перець
- 1 ч.л. паприка
- 1 ч.л. коріандр
- 2 ст.л. рослинного масла
- 1 ч.л. пряний і чорний мелений перець
- 1–2 ст. солі
- 1 ч.л. ацетичного орнаменту (70%)
- 10-15г олівець
Підготовка
- Для приготування цієї страви підходять як курячі сердечка, так і індички. Також можна взяти свинину або яловичину. Зріжте курячі серця навпіл і очистіть їх, відріжте зайвий жир. Промийте добре і висушіть трохи.
- У каструлі окропу направляють серця, чорний перець горох, лавровий лист і сіль. Варити під закритою кришкою з моменту кипіння близько години до готовності. Готові серця прохолодно.
- Подаруйте моркву на моркву тертці в корейці. Очистити цибулю і порізати півкільцями, на дрібній тертці замочений часник. Наріжте олівець дрібно і поріжте гострий перець дрібно. Коріандр знаходиться в степу. Тепла рослинна олія заздалегідь на вогні.
- Поставте овочі в чашу. Залийте паприку в овочі, чорний мелений і гарячий перець, коріандр. Залийте добре розігрітою олією на спеції.
- Врізаємо серця пластинами і відправимо їх в салат. Залити ацетичну кислоту, соєвий соус, посипати чайну ложку цукру і додати щіпку солі. Добре перемішайте салат і залиште його до маринату на годину. 746051
- Це все, смачно. корейська готовий. Бодибилдерши!
Щоб побачити все. підготовка Дивіться відео з гіпси Галини. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також раджу навчитися варити курячі сердечка в кремі з картоплею і грибами. Ароматизовані трави додають в блюдо особливо приємний запах. Але гриби з сиром додають більш насичені страви!
Курячі серця в корейці з овочами можна їсти як самостійне блюдо, і ви можете доповнювати їх будь-яким гарніром. Такий ароматний і злегка пряний делікатес прикрасить не тільки вечерю, але і будь-який святковий бенкет.
Я думаю, що навіть люди, які не люблять. куряче сердечкаВони оцінять цей рецепт. Дуже смачний і корисний!
Молитва для дітей 9 липня в день Тихоокеанської ікони Божої Матері
Що модні слова не включені до словника грамотності, тому скажуть тільки без навчання