26
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣) Галина
На Піку дачу абрикос На кефірі, як навчається гіпси Галина. Змішайте всі інгредієнти в чаші з королою, вам не потрібно ніяких міксерів і блендерів. І довгий час грати з тестом теж. Все готове до одного або двох-трьох: простий, простий і швидкий. А результат - пишна і ароматична ласощі для чаю.
Цей торт можна приготувати з будь-яких ягід і фруктів, в тому числі заморожених. А якщо не додати цукор в тісто, то можна приготувати його за допомогою солі начинки.
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти млинці з абрикосами. Рецепт в сезоні!
Торт абрикос на кефірі Інгредієнти
Підготовка
І побачити весь процес приготування цієї делікатеси, дивитися відео з Галинай Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Також я пропоную дізнатися, як приготувати чеську бабланину з абрикосами на кремі. Це виглядає як charlotte, але на мій погляд він смакує ще краще!
Цей пиріг. кефір Це повітряний, як і вниз! Величезний бонус цього торта є його простотою приготування!
Я раджу зберегти рецепт, тому що після абрикосів прийде сливовий сезон, і якщо абрикоси замінюють сливами і додають щіпку кориці, потім торт буде грати з новими квітами. ?
Цей торт можна приготувати з будь-яких ягід і фруктів, в тому числі заморожених. А якщо не додати цукор в тісто, то можна приготувати його за допомогою солі начинки.
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти млинці з абрикосами. Рецепт в сезоні!
Торт абрикос на кефірі Інгредієнти
- 250мл кефір
- 200 г цукру
- 350г борошна
- 3-4 яйця
- 200 мл рослинної олії
- 2 ч.л. ванільного цукру
- 500г ягід або фруктів
- 2 ч.л. розпушувача
Підготовка
- У глибокій мисці заливають кефір, додають цукор і ванільний цукор, збити яйця. Добре перемішати вінком, а потім посипати борошном.
- Додати розпушувач для тіста і залити рослинним маслом. Добре перемішайте тісто з вінком.
- Поставте знімну форму для випічки (Gypsy Galina це 26 см) з папером. Залийте половину тесту у форму.
- Змийте абрикоси, розділіть їх на дві половинки і видаліть кісточки з них. Покладіть половину абрикосу зверху тіста.
- Залийте абрикоси в другій половині тесту. Зверху викладають ще 6 половинок абрикосів, злегка посипають абрикоси з цукром. р.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 50 хвилин.
- Це все, ніжно. абрикос готовий. Зверху можна злегка посипати цукровою пудрою. Бодибилдерши!
І побачити весь процес приготування цієї делікатеси, дивитися відео з Галинай Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Також я пропоную дізнатися, як приготувати чеську бабланину з абрикосами на кремі. Це виглядає як charlotte, але на мій погляд він смакує ще краще!
Цей пиріг. кефір Це повітряний, як і вниз! Величезний бонус цього торта є його простотою приготування!
Я раджу зберегти рецепт, тому що після абрикосів прийде сливовий сезон, і якщо абрикоси замінюють сливами і додають щіпку кориці, потім торт буде грати з новими квітами. ?
Як провести день Петра і Февронії Муромського 8 липня, щоб зберегти сім'ю
На ранній ранній ранній ранній ранній ранній ранній ранок ще корисною