28
Грузинська господиня варить абрикосове варення цілими скибочками, можна покласти ядра в банки для аромату
Учора я не міг записати абрикос на ринку. І так я хотів, щоб лежати з книгою на дивані і свічці, але в кінці я знову мав плідний вечір. Дуже смачно. пердят без плювати називається «Ройал». Цей рецепт поділився зі мною хоспітливими грузинськими ніно, з якими ми відпусткили в Тбілісі два роки тому. Цей джем заварюють горіхами, тому назва настільки королівська.
Я так радий, що я підказав вчасно, щоб отримати горіх з насіння абрикосу. Також можна додати в варення. милийй
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як кухар Все грузинським способом. Абрикоси свіжі: як смак, так і аромат!
Марико варення без насіння Інгредієнти
Підготовка
Я також раджу зустрітися з гіпсовим рецептом абрикосового варення. Підготовка займає всього 15 хвилин!
Будинок без варення просто квартира! Я не дуже лаціна, щоб приготувати цей абрикос. бездомнийЧерез сезон в повному гойдалці. Я дуже рекомендую, рецепт смачний!
Зима почали робити варення? Чоловіки допомагають відірвати ключ?
Я так радий, що я підказав вчасно, щоб отримати горіх з насіння абрикосу. Також можна додати в варення. милийй
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як кухар Все грузинським способом. Абрикоси свіжі: як смак, так і аромат!
Марико варення без насіння Інгредієнти
- 3кг абрикоси
- 1,5–2 кг цукру
- 600 мл води
- 250 г (може бути більш-менш, при бажанні) мигдалю
- ядер
Підготовка
- Вимити абрикоси і отримати кістки з них.
- Сирний сироп: в окремій ємності кип'ятити воду і розчинити в ній цукор, помішуючи. Залити гарячим сиропом абрикосу і залишити на 8 годин, потім злити сироп.
- Покласти сироп на вогонь і дати відвар. Знову залийте сироп абрикосу, залиште настоятися протягом 7-8 годин. Повторити процедуру 2 рази.
- Варити сироп з абрикосами на 15 хвилин на середньому вогні, не перемішати. 5-7 хвилин до готовності додавати попередньо підготовлені і змиваються мигдаль. Можна чіпати кісточки з абрикосів, висушити їх в духовці і додати їх до варення. 80699.
- Прокочуйте варення гарячими в стерилізованих банках з стерилізованими кришками, дайте варення охолонути, і можна приховати на зиму. Також цей джем можна зберігати в холодильнику протягом тривалого часу. Головне, що баночка висохне до того, як ви кладете варення там.
Я також раджу зустрітися з гіпсовим рецептом абрикосового варення. Підготовка займає всього 15 хвилин!
Будинок без варення просто квартира! Я не дуже лаціна, щоб приготувати цей абрикос. бездомнийЧерез сезон в повному гойдалці. Я дуже рекомендую, рецепт смачний!
Зима почали робити варення? Чоловіки допомагають відірвати ключ?
Чи варто дочка доглядати за матір'ю, яка подарувала їй нещастяну дитину?
Горілла не будують будинки або одяг, але їх інтелектуальна поведінка приголомшлива