Грузинська господиня варить абрикосове варення цілими скибочками, можна покласти ядра в банки для аромату

Учора я не міг записати абрикос на ринку. І так я хотів, щоб лежати з книгою на дивані і свічці, але в кінці я знову мав плідний вечір. Дуже смачно. пердят без плювати називається «Ройал». Цей рецепт поділився зі мною хоспітливими грузинськими ніно, з якими ми відпусткили в Тбілісі два роки тому. Цей джем заварюють горіхами, тому назва настільки королівська.

Я так радий, що я підказав вчасно, щоб отримати горіх з насіння абрикосу. Також можна додати в варення. милийй

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як кухар Все грузинським способом. Абрикоси свіжі: як смак, так і аромат!

Марико варення без насіння Інгредієнти
  • 3кг абрикоси
  • 1,5–2 кг цукру
  • 600 мл води
  • 250 г (може бути більш-менш, при бажанні) мигдалю
  • ядер

Підготовка
  1. Вимити абрикоси і отримати кістки з них.

2. Сирний сироп: в окремій ємності кип'ятити воду і розчинити в ній цукор, помішуючи. Залити гарячим сиропом абрикосу і залишити на 8 годин, потім злити сироп.

3. Покласти сироп на вогонь і дати відвар. Знову залийте сироп абрикосу, залиште настоятися протягом 7-8 годин. Повторити процедуру 2 рази.

4. Варити сироп з абрикосами на 15 хвилин на середньому вогні, не перемішати. 5-7 хвилин до готовності додавати попередньо підготовлені і змиваються мигдаль. Можна чіпати кісточки з абрикосів, висушити їх в духовці і додати їх до варення. 80699.

5. Прокочуйте варення гарячими в стерилізованих банках з стерилізованими кришками, дайте варення охолонути, і можна приховати на зиму. Також цей джем можна зберігати в холодильнику протягом тривалого часу. Головне, що баночка висохне до того, як ви кладете варення там.

Я також раджу зустрітися з гіпсовим рецептом абрикосового варення. Підготовка займає всього 15 хвилин!

Будинок без варення просто квартира! Я не дуже лаціна, щоб приготувати цей абрикос. бездомнийЧерез сезон в повному гойдалці. Я дуже рекомендую, рецепт смачний!

Зима почали робити варення? Чоловіки допомагають відірвати ключ?