22
Домашні тріщини з зеленню, які оббивають як магазини
Хрускі тріщини з зеленню і часником - це універсальний кухонний інгредієнт, завдяки якому ви почервоніє смак ваших улюблених супів і салатів.
Вони можуть бути виготовлені з будь-якого хліба, термін придатності якого до кінця. І варять своїми руками, вони точно не містять шкідливих добавок і стануть окремими стравами.
Цукори з зеленими інгредієнтами
Підготовка
Раніше ми сказали, як приготувати простий салат з трісками, яйцями і кукурудзою. Для нього наші зелені тріщини просто ідеально підходять.
Тепер мій син не дивиться на тріщини. І ми готуємо самостійно, домашній, практично кожен день, і довгий час вони не лежать на кухні. З ранку до ночі!
Вони можуть бути виготовлені з будь-якого хліба, термін придатності якого до кінця. І варять своїми руками, вони точно не містять шкідливих добавок і стануть окремими стравами.
Цукори з зеленими інгредієнтами
- півдня
- лялька
- петрушка
- 2-3 зубчики часнику
- 1,5 ст. оливкової або соняшникової олії
- щіпка
- перець або інші спеції на волі
Підготовка
- Поміряйте гілочки зелені в холодній воді, щоб правильно мити.
- Покладіть їх на паперовий рушник. Дозволяти мене сухим.
3610Р. 4200Р. - Зніміть товсті стебла і випадковим чином подрібніть кріп і петрушки.
- Поставте часник через прес.
- Поєднайте часник, оливкову олію і сіль в мисці.
- Помістіть нарізану зелень і вершкове масло з часником в чаші блендера. Чим менша ріжуча зелень, тим простіше буде розкласти на хліб. Тому краще подрібнити в декількох підходах.
- Виріжте хліб на скибочках товщиною 1 сантиметра.
- Покладіть його на зелену. На цьому етапі я зробив нещастяну помилку поширення хліба тільки на одну сторону. Це океї, але краще смакувати, якщо ви поширите його з двох сторін.
- Куб куб скибочки.
- Обкладинка сковороди з папером і викласти кубики хліба.
- Суші в духовці, підігрівають до 180 градусів, 15-20 хвилин.
- Чилі деякі тріщини з зеленню і служать для столу.
Раніше ми сказали, як приготувати простий салат з трісками, яйцями і кукурудзою. Для нього наші зелені тріщини просто ідеально підходять.
Тепер мій син не дивиться на тріщини. І ми готуємо самостійно, домашній, практично кожен день, і довгий час вони не лежать на кухні. З ранку до ночі!
Як і фея, з магічною силіконовою щіткою, змащувати курчат з яйцями, замочити їх в молоці.
Смарт-підрядник навчає будівельників, щоб елегантно приховати свої помилки