Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Відноси вражають вражаючу дружину, замовили капітальні ремонти

Чому родичі повинні дати несправедливу консультацію щодо поліпшення дому та як реагувати на це? Це питання, що героїня історії сучасності, 32-річної Світлани з Краснодара, було запитати нещодавно. Чи можна ми допомогти їй знайти відповіді разом?

Останні вихідні, мій чоловік і я влаштував невелику сімейну зустріч. Чоловік тільки недавно повернувся з довгострокової бізнес-поїзди і жахливо пропустив всіх, і щоб побачити будь-який інший дійсно не встиг. Так ми вирішили зателефонувати всім близьким родичам і відсвяткувати його разом.

Все було чудово в першу чергу. Я заклав щедрий стіл, як добре господиня повинна. Насолодіться їстим і слухати смішні історії чоловіка про пригоди, які йому довелося брати участь у поїздці.

Про наш майбутній план ми попросили наших батьків. Сім'я чоловіка приєдналася до нас в обговоренні нашого життя. Зручна емоційна бесіда перетворена в розподіл неолітичних порад.

Я не змогла б підняти свій онук. А родичі чоловіка помітили, що для нас було час для поліпшення житла, адже ситуація нібито виглядає погано. Не дивлячись на те, що вони живуть в невеликій сім'ї, де ремонт від часу його будівництва і не запах.

Слова моїх родичів не ловила мене на всіх. Але чоловік відразу після того, як гості розігналися, замовили великий ремонт. Він каже, що познайомитеся з кредитом і поліпшимо житло, щоб ми також отримували житло в ньому, і перед гостями не було соромно.

р.

Я почав розповідати, що ми не змогли його дозволити. По-перше, іпотека не оплачена до кінця, а по-друге, через рік, син в першому класі подарувати. Що таке ремонт?

Мій чоловік відхилений, що я не підтримує його на цьому питанні. Я не розумію, чому ця ситуація болить його так багато. До цього ми були як щасливими, так і щасливими. Що дає людям неспокійні поради? Чому не просто доглядати за життям?

Ви думаєте, що ви повинні зробити концесії своєму чоловікові і виконати його збивати або все ж спробувати переконувати його, що ремонт не є найбільш успішними ідеями? Ми з нетерпінням чекаємо Вас на нашому сайті!