Чоловік колись отримав квартиру від держави, я не збираюся дати нерухомість до своєї дочки

При виникненні нових членів сім'ї, кожен забуває про конфлікти і намагається дати новонароджених якомога більше уваги. Але в сім'ї Ніни Павловни все відбулося по-різному. Ніна Павловна буде 65 на тиждень. Вона має сина і дочку. Син старший, він одружився в пару років тому, і він був в сім'ї, що з'явився дитина. Тільки для Ніни Павловни, онука викликала головний біль.

Чоловік колись отримав квартиру від держави, я не збираюся дати нерухомість до своєї дочки

Ніна Павловна не приховує, що вона любить її молодшу дочку більше сина. Таня, її дочка, не мала сімейного життя, і вона залишила чоловіка з маленькою дитиною для її матері. Ми живемо разом з тим. Але найдовший син щасливий у шлюбі, але Ніна Павловна не має такої ніжності для своєї дочки і дідусь. Олег живе окремо, він і його дружина оплачують іпотеку, і недавно вони мали дитину.

«Я не бачив мого онука, але Олег запросив його відвідати, але якось не раніше. Я дочка підняла свою онуку, зварюю свій обід, зустріти її з школи, я не встигнути піти на гостей. Тим не менш, що дитина є дитиною: він або кричить, або сну, що взяти з нього, говорить Ніна Павловна.

Ніна Павловна живе з дочкою у своїй квартирі. До недавнього часу було зареєстровано чотири особи: Ніна Павловна, Таня, Олег і бабуся. І пара місяців тому прийшла в комунальні рахунки. Тоді Ніна Павловна підозрювала щось неправильне. Векселі були більшими, ніж звичайні. Коли Ніна Павловна дізналася, що було неправильно, вона вийшла блідою.

Платежі більше за рахунок того, що Олег без знань прописав новонароджену дитину в квартирі. Ніна Павловна здавала сина, щоб залишити квартиру, щоб залишити все, як спадщина її молодшої сестри і дитини. Вона сама, ніхто не може допомогти їй. Олег і його дружина може обробити його.

«Дон син погодився, що чоловік повинен надати сім'ї. Він виріс на незалежну і багату людину. Тільки тепер дочка-в-права з великої родини, вона приховує до сина і забіду йому залишити квартиру, в якому ми живемо. Квартира не була приватизована, вона спадалася від мого чоловіка. А чоловік отримав його від держави, Царство небесного для нього.

Чоловік колись отримав квартиру від держави, я не збираюся дати нерухомість до своєї дочки Габаритний зображення

Адвокат консультував приватизацію квартири всім і купити частку сина. Я не маю грошей. А син не хоче давати. А тепер новий сюрприз з реєстрацією онука додано ще більше проблем. Це моє майно, і я не буду ділитися ним з дочкою-законом. й

Чоловік колись отримав квартиру від держави, я не збираюся дати нерухомість до своєї дочки Р

З редакційного офісу, питання квартири завжди потрапляє в горло. Ускладнюється ситуація. На жаль, син Ніни Павловни мав кожен право реєструвати сина в квартирі, де він зареєстрований. Але складність полягає в тому, що він не консультує своєї матері, яка сплачує її рахунки за квартири. У будь-який час є обмеження на кількість орендарів в квартирі в залежності від квадратних метрів. Так як сама Ніна Павловна не змусить контактувати, її родичі повинні йти навколо Вона сердитися, але що якщо син не мав інших варіантів і все ще не може зареєструвати свою дитину в квартирі?