22
Замість обіду і вечері, у нас є сквош-ролики, а господарі не розуміли.
Курячі краватки - це простий і смачний посуд. Тільки не завжди курячі котлети соковиті, а свіжий смак курячого м’яса нудний. Так що я хочу розповісти вам, як виготовляється курка зі сквошу. Курячі котлети свіжі, нудні, монотонні. Чи втомилися цукіні млинці? Так чому б не поєднувати ці дві красиві низькокалорійні продукти разом? Зучині доповнює куряче філе як кетчуп смажена картопля. Завдяки кабачкам, котлети залишаються соковитими і м'якими.
р.
Для приготування страв на вечерю рекомендуємо використовувати молоді кабачки, їх відразу готують, і не зіпсувати блюдо з насінням. Ну, м'ясо, звичайно, краще зробити куряче філе в домашніх умовах. Зберігати фарш виготовляється з усіх курячих туш, тому з ним котлети будуть жирнішими.
р.
інгредієнти
Підготовка
Увечері можна поїсти котлети, не боятися зайвих сантиметрів на талії. Головне, щоб їсти якомога більше овочів і білка, можливо, при останню їжі, вуглеводи виключені. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви коли-небудь варили кабачки?
р.
Для приготування страв на вечерю рекомендуємо використовувати молоді кабачки, їх відразу готують, і не зіпсувати блюдо з насінням. Ну, м'ясо, звичайно, краще зробити куряче філе в домашніх умовах. Зберігати фарш виготовляється з усіх курячих туш, тому з ним котлети будуть жирнішими.
р.
інгредієнти
- 500г куряче філе
- 1 кабачки
- 1 яйце
- 2 зуба. Кошик
- 1 пучок петрушка
- 1 ст.л. кукурудзи
- 3 ст.л. рослинної олії
- сіль
- пердят
Підготовка
- Сушити куряче філе паперовим рушником. Подрібніть філе в фарш з блендером або м'ясорубкою.
- Вимитий молодий кабачки також сушений паперовим рушником. Подрібніть кабачки на великій тертці і віджиміть зайву рідину.
- Виріжте патрушки. Ви можете взяти будь-які зелені, які вам подобається, це додасть страву свіжий аромат і яскраві кольори. Не забудьте порізати дрібний часник або пройти його через прес.
- У глибокій мисці змішайте фаршу, кабачки, зелень, крохмаль і часник. Подаруйте 1 яйце і додайте сіль і перець за смаком. Подивляйте все акуратно руками і сформуйте котлети.
- У гарячій сковороді з соняшниковою олією обсмажені курячі попелиці з кабачками протягом декількох хвилин на кожну сторону.
- Щоб видалити зайву олію, покладіть готові котлети на паперовий рушник. Бодибилдерши.
Увечері можна поїсти котлети, не боятися зайвих сантиметрів на талії. Головне, щоб їсти якомога більше овочів і білка, можливо, при останню їжі, вуглеводи виключені. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ви коли-небудь варили кабачки?
Американський друг присмачений мій фарширований перець вперше, його реакція змусила мене сміятися
П'ятихвилинний морозиво з полуниці, від якого можна не засолити, можна їсти кілограми