Я не хвилююсь про годування сім’ї вранці.

До того ж я чесно не розумію, чому так багато людей пригнічують шию пудингами. З продуктом, я був строго на вас. Коли я вперше спробував приготувати те ж саме. хатиЯ ледве мав постріл.

Подумав, що кидати всі інгредієнти в банці перед оком може отримати щось смачно. З тих пір, і я нарешті смакував красу чорного насіння. Не кожна жінка знає, що це добре для них. Як використовувати шию в кулінаріїй Сьогодні Я хочу розповісти про все детально. І, звичайно, я буду ділитися перевіреним рецептом!

В один раз насіння хія були названі суперпродуктами і прокинули його з скрізь. Все харчування базується на фактах, що не маркетинг. Давайте розберемося. Я колись читаю, що шия може відновити шлунково-кишковий тракт. На жаль, це завдання неможливе тільки з насінням. Вам потрібен набір дій і комплект правої продукції.

Чиа називається відмінним джерелом білка і магнію. Отже, 100 г насіння містить 16 г протеїну і 125 % щоденного значення магнію. В цілому, це великий, але ніхто не їсть, що багато чі! Є багато інших цінних білків. І в раціоні як м'ясні, так і вегани.

Ви також можете сперечатися про омега-3s. Насіння містять тільки альфа-ліпоєва кислота. Але всі можливі бонуси до організму дають інші жирні кислоти: EPA і DKG. Вони можуть бути повністю отримані з продуктів тварин. Наприклад, морська риба.
й ¶
Не можна за допомогою одного продукту на ніч покращувати імунітет і стабілізувати холестерин і цукор. Це тільки працює, якщо ви їсти збалансовану дієту. До речі, щоб втратити неяскраві додаткові фунти за допомогою хіа також не буде працювати. Це не насіння, це дефіцит калорій.

Один спосіб або інший, насіння шия обов'язково включені в список корисних продуктів. Для однієї порції, в середньому, 20-25 г шиї досить. Це 7 г клітковини, 8 г здорових жирів, 25% щоденної норми магнію, 20% добової норми міді, селену, фосфору та вітаміну В6. Ще 18% жіночої норми заліза і 10% цинку і кальцію.

Згода, арсенал корисності дуже вражає. Але це не означає, що він повинен бути обов'язковим елементом в раціоні кожної людини. Наприклад, я люблю шию, тому що ви можете зробити оригінальний десерт і закуску з насіння одночасно. Ми будемо говорити про це пізніше.

Як зробити шию пудинг вам буде потрібно
  • 25г насіння шия
  • 50г жирного кокосового молока
  • 100 г будь-якого овочевого молока (незвичайне молоко можна використовувати)
  • солодкий або цукор на волі (Не використовуйте)
  • 1 ківі
  • 20г мигдаль

1. Підготувати деякі смачні страви. Це може бути красива баночка або скляна ємність. Головне - мати кришку. Заміряйте насіння шию і додайте їх до контейнера. Додайте цукор або засолоджувач. Але я думаю, що він надгубний тут. Очікуйте себе за вашими вподобаннями смаку.

2. Потім заливаємо кокосове молоко і ретельно перемішуємо. Це дуже важливий етап, який необхідний для того, щоб не було грудок в пудингі. Тепер додайте рослинне молоко і перемішайте його знову. Я зробив шию пудинги на вівсяних і горіхах і соєвому молоці. Дуже дякую!

3. Перемішайте суміш знову і закрийте ємність. Відправте десерт в холодильник протягом декількох годин. В ідеалі пудинг повинен залишатися в холодильнику всю ніч. р.

4. Готовий десерт з насінням шию можна їсти на сніданок, додавши ківі і мигдаль нарізати на шматочки. Для мене це один з найбільш успішних комбінацій. Але звичайно ж можна використовувати будь-який вид фруктів і ягід замість ківі.

Редакційна консультація Чому Ківі? Цей фрукт містить велику кількість вітаміну С. І допомагає праска, яка знаходиться в насіння, краще поглинається. Крім того, це смачне поєднання!

Я поділю життя рубати, як використовувати насіння шию в кулінарії. Ви, ймовірно, чули про це. липкіЗамінює курку в стравах. Наприклад, якщо ви робите млинці або млинці. Ну, хія добре! Досить подрібнити 15 г насіння і додати 4 ст.л. води. Маса повинна трохи пробухати, а потім її можна додавати в тісто.

й По дорозі. Чиа пудинг може бути приготований заздалегідьр. Щодня поїсти на сніданок. Просто один десерт з шиєю, мигдалем і ківі насіння містить 15 г білка, 30 г жиру і 32 г вуглеводів. Це всього 452 калорій. Я зазвичай додайте щось більше білка до сніданку і отримайте повну страву!

Якщо ви зробите пудинг за цим рецептом, обов'язково поділіться враженнями в коментарях. Я з нетерпінням чекаю!