12
Яскраві квіти в церковному рецепту глазурі і дізналися, щоб зробити квіти на локони, які не поширюються.
Великоднє оформлення торта - це мистецтво. Я хочу, щоб виглядати красиво. Дуже розчаровує, коли глазур на шторках поширюється, і ювелірні вироби втрачають свою презентацію. Сьогодні ми розповімо, що ви можете використовувати для того, щоб уникнути подібних проблем. Желатин глазур і квіти з середземноморської кухні є запорукою успіху.
Почнемо з глазур'ю. У цій статті ми поділимо дуже простий рецепт з желатином. без яєцьй Перевага полягає в тому, що така глазур не розсипається і не зливається від штор. Дуже красиво і привабливо виглядає - як з картини. Так ось рецепт.
інгредієнти
Підготовка
Спочатку глазур дуже липкий, схожий на розплавлений зефір. Необхідно повністю висихати. зй Наступного дня, миття буде щільно приклеїти на манжетах і не липнуть. Добре ріже ніж і виглядає дуже акуратно.
Для більш чіткості ми додаємо відео:
про:blank
Ну, тепер давайте до кінцевих штрихів. Щоб зробити красиві квіти для тортів, ми будемо використовувати цей рецепт Swiss meze. У статті детально описано, як приготувати крем. Звичайно, нам потрібні кулінарні пакети та спеціальні насадки для формування квітів: «маленькі вигнуті троянди», «листі» та інші на свій розсуд.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Пост поділений Коржи, Первомайські торти (@tortiki_korzh)
Ось ще одне відео, яке показує вам цвітінняй Тут головний творчий настрій і маленька фантазія.
Просто подивіться, як виглядає чудовий декор середземноморської кухні:
(@vera__baker)
Я не можу чекати, щоб випікати торти з мамою і придумати цікаві варіанти декору. Ви можете отримати стільки натхнення від фотографій та відео. Я сподіваюся, що ця стаття надихне вас варити. Бажаю вам смачно і вишукано!
Почнемо з глазур'ю. У цій статті ми поділимо дуже простий рецепт з желатином. без яєцьй Перевага полягає в тому, що така глазур не розсипається і не зливається від штор. Дуже красиво і привабливо виглядає - як з картини. Так ось рецепт.
інгредієнти
- 5g желатин
- 25+50г води
- 125г цукру
- щіпка
- барвники, аромати на волі
Підготовка
- Спочатку замочити 5 г желатину в 25 г холодної води.
- У невеликій сковороді або в сотейнику поєднують 50 г води і цукру. Відправте до плити на середній вогонь. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Цукор необхідно повністю розчинити.
- Додаємо гомілки желатин до гарячого сиропу. Стирати до повного розчинення.
- Прохолодити сироп до кімнатної температури - це можна зробити за допомогою льодової бані.
- Збиваємо сироп з міксером на середніх швидкостях. Як збити сироп, відбілити і збільшити обсяг. На цьому етапі можна додати барвники або аромати до смаку. Важлива точка: Чим довше збиваємо глазур, тим густіше він стане. Якщо ви хочете створити акуратний ковпачок без витоків, то збийте його довше.
- Якщо ви переборщити його, то затемнення отримує занадто товсту.Не хвилюватися, ситуація може бути виправлена. Просто покладіть стейк на невеликий вогонь буквально 5-10 секунд, активно помішайте. Досить зробити глазур трохи більш рідкою.
- Необхідно наносити глазур тільки на повністю охолоджені коржі. Не спекотно.
Спочатку глазур дуже липкий, схожий на розплавлений зефір. Необхідно повністю висихати. зй Наступного дня, миття буде щільно приклеїти на манжетах і не липнуть. Добре ріже ніж і виглядає дуже акуратно.
Для більш чіткості ми додаємо відео:
Ну, тепер давайте до кінцевих штрихів. Щоб зробити красиві квіти для тортів, ми будемо використовувати цей рецепт Swiss meze. У статті детально описано, як приготувати крем. Звичайно, нам потрібні кулінарні пакети та спеціальні насадки для формування квітів: «маленькі вигнуті троянди», «листі» та інші на свій розсуд.
Пост поділений Коржи, Первомайські торти (@tortiki_korzh)
Ось ще одне відео, яке показує вам цвітінняй Тут головний творчий настрій і маленька фантазія.
Просто подивіться, як виглядає чудовий декор середземноморської кухні:
(@vera__baker)
Я не можу чекати, щоб випікати торти з мамою і придумати цікаві варіанти декору. Ви можете отримати стільки натхнення від фотографій та відео. Я сподіваюся, що ця стаття надихне вас варити. Бажаю вам смачно і вишукано!
На перший погляд, ви не можете сказати, що людина має де балет корпса в голові.
Прихильник мій голова з готелем шлюбу, розказав мені це був єдиний варіант після 30.