На перший погляд, ви не можете сказати, що людина має де балет корпса в голові.

Ви коли-небудь помітили, що життя дивних людей завжди набагато більше задоволення і яскравіше, ніж звичайні люди? Якщо ні, сьогодні у вас буде можливість це зробити, бо ми підготували вибір смішних оповідань від життя, присвячений виключно дивним думкам і діям жінок. Ми сподіваємося, що вони будуть яскравішими для вашого відпочинку і веселих вас!

Нехай вони кажуть, що немає жіночої дружби. У коледжі я зустрів три дівчат, які завжди були разом. Весь потік знав їх. Угруповання навіть приступили до ім’я походу до них «Холі Трійці». Якщо пар були пропущені - тільки разом, якщо вони розподілялися в групах для виконання проекту на офсеті - всього трьох осіб. Будь-яка спроба відокремити дівчат І в перший здавалося б дикого дивного, але з часом всі звикли до неї.

І 3 роки після закінчення навчання я випадково зустрів їх в кафе. Всі три були вагітними, і як виявилося під час нашого діалогу, навіть одночасно. Друзі сказали, що вони спеціально розраховують дату зачаття, щоб їх діти були народжені одночасно.

Що відбувається, коли мова йде про жіночу дружбу. І кажуть, що це не існує...

Я працював консультантом з продажу в магазині одягу та аксесуарів протягом 2 років. І в той час я мав багато смішних оповідань про клієнтів. Ось один з найяскравіших. З ранку жінка в її 60-х рр. прийшла до нас і без зцілення пішли до відділення з мішками.

Через п'ять хвилин вона стояв на виїзді і сплачувала блискучий рожевий рюкзак. Моя колегія запитала, якщо вона потрібна подарункова сумка, щоб упакувати презент. Для чого клієнт відповів: «О, ні, спасибі». Для мене. Сьогодні я мріяв, що я ходив по парку з таким рюкзаком і чоловіком моєї мрії підійшов мене! Я збираюся зробити це мрії реальністю. й

Я дивлюся, якщо цей сонник насправді зустрів її принцесу. Я дуже хочу вірити, що дива буває і її мрія прийшла!

Я хочу, щоб я був! Одного разу я був на діловій поїздці і свідком воістину У той момент, коли літак почав спускатися і пішов на землю, один з пасажирів різко знеболюється, стрибнув з неї сидіння і вибігався з виходом. Коли стюардеси здавналися і почали сидіти її назад на місці, збуджена дівчина знялася: «Соррі, я боївся пропустити мій Зупинок. й

934699

Добре, я, звикли подорожувати виключно на мікроавтобусах і тролейбусах, легко зрозуміти тривогу цієї дівчини. Ви часто падають під час перевезення і пропустили свою зупинку?

Щодня я люблю з дружиною ще більше. Немає, що я можу зробити мене сміятися більше, ніж її! Нещодавно мій Людмила читатиме всі ці Instagram повідомлення про очищення тіла, а також вирішив організувати швидкий день, щоб вибити своїх друзів про ідеальний малюнок. Варто відзначити, що вона не займе терпіння! Після обіду вона залишається на воді до середини дня і сказала: «Вело, вело, новий день!» У нас є сніданок. й

Я думаю, що ви можете бути втілені таким ставленням! Ні, серйозно, я не зможу відмовитися від улюблених таст для більш ніж 2 годин. Ви завжди зможете вдатися до допомоги спокуси їсти щось смачне перед сном?

Ми не любимо сімейну драму від першої зустрічі. Так що вона не говорила мене до тих пір, поки у нас була дитина. Моя мама почала приходити, навіть розмовляючи з чоловіком. Я думав, що вона була океї. Тексти пісень, а це означає: А потім я дізнався, що вона просто чекала мене, щоб прийти до мого почуття і знайти краще чоловіка.

Ці мами завжди знають найкращі. Але може мати бути відтінена для побажання її щастя дитини? Звісно не.

Головне, що красива сестра сина-в-прави просто обсесувала її зовнішнім виглядом. На 22, вона вже встигла виправити її ніс, форму вуха, покласти шпони і накачати її губи. Довгий час я спробував не доторкнутися до теми. Але зацікавленість в тому, що молодий дівчина зробить таку драматичну зміну, зробив мене запитати її прямо. Вона відповіла мене безмовно. «Я хочу, щоб моя перша дитина народилася гарною, а не спосіб я був перед пластичною хірургією», - сказав мені.

Що таке незабутнє розчарування чекає бідна дівчина, якщо вона дійсно була так погано, як вона думає.

Ви коли-небудь дивилися смішні історії, які відбувалися через неземні дії або думки дивних людей? Ми з нетерпінням чекаємо на читання про свій особистий досвід у коментарях!