16
Найуспішніший рецепт Великодніх печива
Я завжди купую печиво на яскраве Великоднє свято, і в цьому році я вирішив приготувати себе. Пісочні печиво жирний Вершки і навіть з начинкою лимона обов'язково прикрасить святковий стіл. Рецепт знайшов кулінарний блогер Лілія, для якого вона дуже вдячна.
Цей Великодній бісквіт захопив мене лише одним ароматом, не кажучи вже про смак. Я запекла його вчора, щоб переробити до свята. Але сім'я любила її так багато, що я знову запікаю в ці вихідні.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати дивовижну Великоднє печивой У ній ніжний фрагільний піщаний тісто затінений яскравою кисло-солодкою лимоном і в роті є просто вибух смаку!
Р
Піщані домашні печиво Інгредієнти для тесту
Інгредієнти для кукурудзи лимона
Підготовка
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Просте призначення". Я люблю всі кулінарні знахідки з красивої господині Лілії. Майже кожна страва за рецептами виходить кулінарним шедевром!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з Великоднем меню 2021 року. Я думаю, що це час, щоб подивитися і зберегти найсмачніші рецепти Великодня стіл.
Пісочні домашні печиво на вершковому кремі лимон Це прекрасний рецепт. Дуже красива, гідна прикраса Великодня столу! Добре, дуже рішення форми і зовнішнього вигляду по-справжньому дизайну. Браво для письменника рецепта! Також можна зробити жовток різних відтінків.
Будь ласка, спробуйте цю Великодню пасту, ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля!
Цей Великодній бісквіт захопив мене лише одним ароматом, не кажучи вже про смак. Я запекла його вчора, щоб переробити до свята. Але сім'я любила її так багато, що я знову запікаю в ці вихідні.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати дивовижну Великоднє печивой У ній ніжний фрагільний піщаний тісто затінений яскравою кисло-солодкою лимоном і в роті є просто вибух смаку!
Р
Піщані домашні печиво Інгредієнти для тесту
- 200г вершкове масло
- 250г борошна
- 50г цукру
- 2 курячі жовтки
- 50г цукровий порошок
- щіпка
Інгредієнти для кукурудзи лимона
- 110 мл лимонного соку
- 45г вершкове масло
- 100г цукру
- 3 курячі жовтки
- 15г кукурудзяний крохмаль
- лимонна шкірка
Підготовка
- У мисці для змішування тіста залити борошном, на середному тертці солити. З своїми руками натирайте борошно і вершкове масло в кришку. Додайте цукор, цукрову пудру і щіпку солі. Дивитися його.
- Додайте жовтки до тесту і перемішайте тісто. Зберіть готове тісто в помпу, загорніть її в харчову плівку і вставте в холодильник на 60 хвилин. р.
- Для приготування їжі. романш kurd c sautéin залити цукор, крохмаль, залити лимонний сік і додати жовтки і лимонну шкірку. Добре перемішайте з вінком, а потім додайте вершкове масло. Помістіть його на середній вогонь і доведіть його до кипіння. Після кипіння вимикають вогонь. Варі Курд ще близько 5 хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи.
- На столі змащена борошном, розділіть тісто на 2 частини. Розкачати першу частину тонко, товщиною близько 2-3 сантиметрів. Зріжте яєчно-подібну частину картону заздалегідь. Виріжте печиво у вигляді картону шматочок ножем. Заготовки відразу зрушують на сковороду, покривають пергаментним папером.
- Випікати печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 10 хвилин. Нехай печінка охолоне, а при цьому охолоджує, розгортаємо другу частину тесту. Також передають заготовки до сковорідки, а потім за допомогою невеликої круглої форми нарізають на печиво кола, вид «подушок». Заготовки Bake протягом 10 хвилин при температурі 180 градусів.
- Половина печива з вікнами посипається цукровою пудрою. Добре, змащуємо всі половинки з лимонним кратом. Покладіть пів отвору на всю курдську частину.
- Як ви можете бачити, немає нічого важкого в кулінарії, але печиво виглядає дуже ефектно. Бодибилдерши!
І отримати більш детальну інформацію з рецептом, дивитися відео з кухар-канал "Просте призначення". Я люблю всі кулінарні знахідки з красивої господині Лілії. Майже кожна страва за рецептами виходить кулінарним шедевром!
про:blank
Редакційна колегія також пропонує ознайомитися з Великоднем меню 2021 року. Я думаю, що це час, щоб подивитися і зберегти найсмачніші рецепти Великодня стіл.
Пісочні домашні печиво на вершковому кремі лимон Це прекрасний рецепт. Дуже красива, гідна прикраса Великодня столу! Добре, дуже рішення форми і зовнішнього вигляду по-справжньому дизайну. Браво для письменника рецепта! Також можна зробити жовток різних відтінків.
Будь ласка, спробуйте цю Великодню пасту, ваш будинок обов'язково оцінить ваші зусилля!
На Великодні ми маємо мати-в-право, мій хороший казка, і я запікаю такий торт.
Сусід вирощує картоплю, вчив, як вирізати бульб перед посадкою на щедрий урожай