Помилку молодої господині, яка безповоротно зіпсує борщ

Не так давно ми служили рецептом доброго борщу. А потім, звичайно, я прочитав коментарі читачів. Кілька висновків можна зробити з цього. По-перше, шлях до серця чоловіка через шлунок, а борщ - найкращий інструмент. По-друге, що кухар- з змагань. І три: борщКожен знає, але при цьому ніхто не знає. Вічні дебати про квасолю, кількість буряків і капусти, що, і як додати в цю страву, я думаю, що свідчить про те, що, дійсно, кожна господиня має власний борщ. Є місце.

Добре, що про поліпшення, приготування, як ніхто ще не може? Для того, щоб називатися "Your Corporate borscht". Ось чому я збираю його тут. Основні помилки при підготовці борщу І поради для приготування дійсно смачної і небанальної страви. Щось з рестораторів і шеф-кухарів, що в пам'яті мого бабуся і, звичайно, взяв багато з коментарів читачів. Так ніколи не буде занадто лази, щоб писати під повідомленнями. І давайте згоду, що цей збірний образ «борошту» не є самим блюдом. Кожен елемент повинен розглядатися окремо.

Р

й Як правильно варити борщ Ось кілька точок, які слід звернути увагу.

1. Масло в борщах не можна додавати Не суп! Це зрозуміло, що борщ Це засіб додавання цибулі, моркви і буряків. Зазвичай овочі дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії, а потім викласти в каструлю. Однак, як виявилося, це велика помилка – знаменитий шеф-кухар сказав, що масло не потрібно додавати до борщу. Про це розповів автор блогу «Кулінарний коледж». Відомий шеф-кухар, який не назвав так, щоб не рекламувати йому, не просто критикував такий рецепт. Він назвав його обсмаженням. Основна помилка при підготовці борщуй

Згідно з шефом, смажені овочі роблять блюдо занадто заварним і жирним, і так як він вже має м'ясо, це зайве.

Очевидно, що експерт вважає, що морква, цибулю і буряки слід покласти сиру в правильному борщу. І всім, хто не може обійтися без смаження, радує не менше смажених овочів без вершкового масла, тобто додаючи трохи відвару до сковороди.

2. Боби в борщах Хтось не приймає квасолю в цій страві, і хтось не думаю, що це без бобових. Виявляється, що квасоля додається до борщу як замінника м'яса. Адже це рослинний білок, який добре вбирається організмом. Тоді чому м'ясний бульйон і додати м'ясо до борщу, якщо є вже один вид білка там - квасоля?

При приготуванні пісної страви додано ще й інші бобові бобові (холодильники, квасоля). У худий Вони кладуть квасолю як замінник білків тварин, м'яса.

Але навіть в безалкогольний борщ Доброго дня. Як, як це, народний стиль.

У сковороді поміщаємо шматок льоду (ідеально внутрішні) і варимо квасоля. Наприкінці варіння беремо кришку і замішуємо його разом з часником в паху, розмішуємо, а потім знову викладаємо в каструлю.

3. Жуки як основний інгредієнт Подуми дуже діляться тут. Деякі господині люблять мати більше цього продукту в борщах, інші - менше. Хтось натирає на тертці, але більшість дрібно нарізається ножем - і це правильний підхід.

Що стосується сортів, то буряк "діє" (вінегрет) є відносно недавнім варіантом. Наші предки, приготовані з так званої Українськийй У розрізі вона смугаста.

Пасажні буряки необхідно, після чого не буде виражений запах буряка. Ще одним способом підготовки буряків для борщу є бродіння. Я думаю, що мій бабуся завжди зробив.

мудрість підготовки борщів Томати або томатна паста? Влітку можна використовувати стиглі свіжі помідори, проходячи їх на невеликий вогонь під кришкою. До речі, такий домашній томатний соус можна заготовити для майбутнього і розкачати кришками. Коли це неможливо, використовуйте регулярну томатну пасту. Багато домовласників, таких як смаження, але я особисто додаю її сиру.

Це тандем буряків і томатної пасти, що робить борщ червоний. Букети для цього (після проходу) рекомендують додавати в каструлю десь в кінці приготування, щоб колір не змінився. Але якщо використовувати борщові буряки, підготуйте, що червона страва не вийде. Моя бабуся мала її просто жовтий і добре занурився.

Товари і спеції для борщу Крім звичайного лаврушек і перцю, добре додати трохи коріандру, хміль-сунілі, провансальні трави до сучасного борщу. Вентилятори прянощів будуть радувати «паперами», тобто струганий перець.

Мій секрет інгредієнт є заземленняй Я не знаю чому, але це мишей здається мені найбільш підходящим для смаку борщу. І мій бабуся завжди додав сушений кріп (зелений), що зберігається з літа. Вона висушувала її багато. Заморожені зелені можуть бути занадто. Заморожений петрушка.

І якщо ми говоримо про петрушки, це буде дуже корисно, щоб додати його корінь до борщу. Або корінь петрушки - народний афродизіак.

Все правильно, ми отримали спеції. Але за смаком бути дійсно збалансованим, іноді недостатньо. кицькай Ви розумієте, що велика кількість овочів, зокрема морква, робить блюдо солодким. Забарвлений / sauerkraut скоригував смак. Але якщо у вас немає, оцет, лимонна кислота (на кінчику ножа) або навіть лимон прийде на порятунку. Мені подобається додати. яблучно-сировий оцет Ор винний магазин оцту.

Гарний борщ є любов'ю. Я думаю, що ви знаєте, теж, Як правильно варити борщ. Про це в коментарях. І будьте впевнені, що ваша кулінарна творчість сприймається родичами і друзями.