21
Помилку молодої господині, яка безповоротно зіпсує борщ
Не так давно ми служили рецептом доброго борщу. А потім, звичайно, я прочитав коментарі читачів. Кілька висновків можна зробити з цього. По-перше, шлях до серця чоловіка через шлунок, а борщ - найкращий інструмент. По-друге, що кухар- з змагань. І три: борщКожен знає, але при цьому ніхто не знає. Вічні дебати про квасолю, кількість буряків і капусти, що, і як додати в цю страву, я думаю, що свідчить про те, що, дійсно, кожна господиня має власний борщ. Є місце.
Добре, що про поліпшення, приготування, як ніхто ще не може? Для того, щоб називатися "Your Corporate borscht". Ось чому я збираю його тут. Основні помилки при підготовці борщу І поради для приготування дійсно смачної і небанальної страви. Щось з рестораторів і шеф-кухарів, що в пам'яті мого бабуся і, звичайно, взяв багато з коментарів читачів. Так ніколи не буде занадто лази, щоб писати під повідомленнями. І давайте згоду, що цей збірний образ «борошту» не є самим блюдом. Кожен елемент повинен розглядатися окремо.
Р
й Як правильно варити борщ Ось кілька точок, які слід звернути увагу.
Це тандем буряків і томатної пасти, що робить борщ червоний. Букети для цього (після проходу) рекомендують додавати в каструлю десь в кінці приготування, щоб колір не змінився. Але якщо використовувати борщові буряки, підготуйте, що червона страва не вийде. Моя бабуся мала її просто жовтий і добре занурився.
Товари і спеції для борщу Крім звичайного лаврушек і перцю, добре додати трохи коріандру, хміль-сунілі, провансальні трави до сучасного борщу. Вентилятори прянощів будуть радувати «паперами», тобто струганий перець.
Мій секрет інгредієнт є заземленняй Я не знаю чому, але це мишей здається мені найбільш підходящим для смаку борщу. І мій бабуся завжди додав сушений кріп (зелений), що зберігається з літа. Вона висушувала її багато. Заморожені зелені можуть бути занадто. Заморожений петрушка.
І якщо ми говоримо про петрушки, це буде дуже корисно, щоб додати його корінь до борщу. Або корінь петрушки - народний афродизіак.
Все правильно, ми отримали спеції. Але за смаком бути дійсно збалансованим, іноді недостатньо. кицькай Ви розумієте, що велика кількість овочів, зокрема морква, робить блюдо солодким. Забарвлений / sauerkraut скоригував смак. Але якщо у вас немає, оцет, лимонна кислота (на кінчику ножа) або навіть лимон прийде на порятунку. Мені подобається додати. яблучно-сировий оцет Ор винний магазин оцту.
Гарний борщ є любов'ю. Я думаю, що ви знаєте, теж, Як правильно варити борщ. Про це в коментарях. І будьте впевнені, що ваша кулінарна творчість сприймається родичами і друзями.
Добре, що про поліпшення, приготування, як ніхто ще не може? Для того, щоб називатися "Your Corporate borscht". Ось чому я збираю його тут. Основні помилки при підготовці борщу І поради для приготування дійсно смачної і небанальної страви. Щось з рестораторів і шеф-кухарів, що в пам'яті мого бабуся і, звичайно, взяв багато з коментарів читачів. Так ніколи не буде занадто лази, щоб писати під повідомленнями. І давайте згоду, що цей збірний образ «борошту» не є самим блюдом. Кожен елемент повинен розглядатися окремо.
Р
й Як правильно варити борщ Ось кілька точок, які слід звернути увагу.
- Масло в борщах не можна додавати Не суп! Це зрозуміло, що борщ Це засіб додавання цибулі, моркви і буряків. Зазвичай овочі дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії, а потім викласти в каструлю. Однак, як виявилося, це велика помилка – знаменитий шеф-кухар сказав, що масло не потрібно додавати до борщу. Про це розповів автор блогу «Кулінарний коледж». Відомий шеф-кухар, який не назвав так, щоб не рекламувати йому, не просто критикував такий рецепт. Він назвав його обсмаженням. Основна помилка при підготовці борщуй
Згідно з шефом, смажені овочі роблять блюдо занадто заварним і жирним, і так як він вже має м'ясо, це зайве.
Очевидно, що експерт вважає, що морква, цибулю і буряки слід покласти сиру в правильному борщу. І всім, хто не може обійтися без смаження, радує не менше смажених овочів без вершкового масла, тобто додаючи трохи відвару до сковороди. - Боби в борщах Хтось не приймає квасолю в цій страві, і хтось не думаю, що це без бобових. Виявляється, що квасоля додається до борщу як замінника м'яса. Адже це рослинний білок, який добре вбирається організмом. Тоді чому м'ясний бульйон і додати м'ясо до борщу, якщо є вже один вид білка там - квасоля?
При приготуванні пісної страви додано ще й інші бобові бобові (холодильники, квасоля). У худий Вони кладуть квасолю як замінник білків тварин, м'яса.
Але навіть в безалкогольний борщ Доброго дня. Як, як це, народний стиль.
У сковороді поміщаємо шматок льоду (ідеально внутрішні) і варимо квасоля. Наприкінці варіння беремо кришку і замішуємо його разом з часником в паху, розмішуємо, а потім знову викладаємо в каструлю. - Жуки як основний інгредієнт Подуми дуже діляться тут. Деякі господині люблять мати більше цього продукту в борщах, інші - менше. Хтось натирає на тертці, але більшість дрібно нарізається ножем - і це правильний підхід.
Що стосується сортів, то буряк "діє" (вінегрет) є відносно недавнім варіантом. Наші предки, приготовані з так званої Українськийй У розрізі вона смугаста.
Пасажні буряки необхідно, після чого не буде виражений запах буряка. Ще одним способом підготовки буряків для борщу є бродіння. Я думаю, що мій бабуся завжди зробив.
Це тандем буряків і томатної пасти, що робить борщ червоний. Букети для цього (після проходу) рекомендують додавати в каструлю десь в кінці приготування, щоб колір не змінився. Але якщо використовувати борщові буряки, підготуйте, що червона страва не вийде. Моя бабуся мала її просто жовтий і добре занурився.
Товари і спеції для борщу Крім звичайного лаврушек і перцю, добре додати трохи коріандру, хміль-сунілі, провансальні трави до сучасного борщу. Вентилятори прянощів будуть радувати «паперами», тобто струганий перець.
Мій секрет інгредієнт є заземленняй Я не знаю чому, але це мишей здається мені найбільш підходящим для смаку борщу. І мій бабуся завжди додав сушений кріп (зелений), що зберігається з літа. Вона висушувала її багато. Заморожені зелені можуть бути занадто. Заморожений петрушка.
І якщо ми говоримо про петрушки, це буде дуже корисно, щоб додати його корінь до борщу. Або корінь петрушки - народний афродизіак.
Все правильно, ми отримали спеції. Але за смаком бути дійсно збалансованим, іноді недостатньо. кицькай Ви розумієте, що велика кількість овочів, зокрема морква, робить блюдо солодким. Забарвлений / sauerkraut скоригував смак. Але якщо у вас немає, оцет, лимонна кислота (на кінчику ножа) або навіть лимон прийде на порятунку. Мені подобається додати. яблучно-сировий оцет Ор винний магазин оцту.
Гарний борщ є любов'ю. Я думаю, що ви знаєте, теж, Як правильно варити борщ. Про це в коментарях. І будьте впевнені, що ваша кулінарна творчість сприймається родичами і друзями.
Очікується, що мій дочка-в-право з лікарні, я вирішив запекти свій улюблений торт з хребтом.
Я дізнався, як порізати сад навесні.