Ацетитний торт, який з рецептурою успіху замінить сирники

Редакційна колегія "Сайт" Сьогодні ми поділимося, звертаємось до всіх закоханих сирних десертів. Печиво та сироватка Один з улюблених ласощів, який легко приготувати в духовці і в мультиварці.

Все почалося, коли моя піч зламала. Що був день, коли я назвав мої гості. Я не люблю купувати солодощі, я завжди готую щось себе. Але без пастирної печі ви не зможете прогулятися.

3696077р.

У цій ситуації мій улюблений мультикокер прийшов на допомогу. Насолоджуйтеся десертом! Я знайшов красиву. рецепт тортаЯкий ще один з моїх улюблених. Тепер я варю дуже часто: це не турбує мене або мого чоловіка. І друзі завжди просять добавки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

інгредієнти
  • 500г сир
  • 250 г сметани (20% жиру)
  • 3 курячі яйця
  • 100г цукру
  • 2 ст.л. крохмаль
  • 400г Брауні печиво (або інші шоколадні печиво)
  • вершкове масло

Підготовка
  1. По-перше, подрібнити файли cookie. Якщо вона розсипається легко, її можна зробити вручну. Я використовую блендер для жорстких файлів cookie. В цілому, в разі цього рецепта краще взяти Вологий, липкі печиво, які легко митий Але якщо ви знайдете тільки сухий, то я рекомендую додати трохи розтопленого вершкового масла до нього для липкості.

2. Покладіть половину печива в чашу мультиварки, змащуємо вершковим маслом, рівнем.
  3. У окремому контейнері, використовуючи міксер, перемішуємо сир, сметану, яйця, крохмаль і цукор до однорідності.
  4. Поставте сиру на верхній частині печива в чаші мультиварки, залиште близько 10 хвилин.

5. Після цього ми посипаємо залишилися подрібнені печиво. Виберіть в багатококерному режимі "Pech" і встановіть час приготування на 1 годину. Температура 150°C. Я думаю, що ви можете зробити це млинець в духовці, але я не спробував його.
  6. Готовий десерт краще. прохолодно вниз, потім подаємо. При подачі млинця можна прикрасити апельсиновим пілінгом або подрібненими горіхами.

Ацетитний торт, який з рецептурою успіху замінить сирники доб.200

До сирої маси можна додати корицю, ванільний цукор або ванілін, щоб зробити сирець ще більш ароматним. До речі, якщо у вас є жир, Сметана може бути доданай Ще одна точка: на фото ви можете побачити, що мою чашу мультикокер вистила фольгою. Це тому, що моя чаша старе і прилипає до дна. Якщо ви не маєте такої проблеми, вам не доведеться ставити нічого.

Ацетитний торт, який з рецептурою успіху замінить сирники , Україна

Як бачите, рецепт досить простий. Найважчою частиною є пошук правого cookie. У мене було кілька разів занадто сухий і твердий, але масло допомогло досягти бажаної липкості, а десерт вичерпнув.

До речі, ми також пропонуємо вибір десертів, які можна приготувати в мультиварці. Я люблю французьке пиріжке - Я обов'язково спробую його запекти.

Бон привіт!