Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини

Найсмачніша капуста Я зроблю патрути Це Galina Gypsy рецепт. Моя дочка не любить капусти, а також багато дітей. Для них такі котлети є відмінним варіантом, як капуста приховати.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування м'яса капуста І перець. Саліва протікає з одного виду: золотистий, ніжний, соковитий. М'ясо не опускається, хоча капуста багато!

Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини р.

Смачні капусти Склад
  • 800г свинячий фарш
  • 1 яйце
  • 100г червоний болгарський перець
  • 500г біла капуста
  • 4 зуба. часник
  • 1 цибулина
  • 1 ч.л. паприка
  • 0,5 ч.л. чорного перцю
  • 1 ч.л. солі
  • 5-6 ст. борошна

Підготовка
  1. До фаршированої свинини додайте яйце, сіль, перець і паприка. Ви можете додати будь-які спеції до м'яса за вашим смаком. Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини р.

2. Наріжте капусту тонко ножем. Цибулю і червоний перець також дрібно порізати. Висіваємо овочі на м'ясо. Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини

3. Добре змішайте фаршировані овочі. Подрібніть часник на дрібній тертці. Проведіть все для однорідності. Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини

4. Зробіть фаршболи фаршу. Позбавити кожен з заготовок в борошні. Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини

5. На сковороді нагрівають рослинною олією, смажуть від двох сторін до золотистої скоринки. Отримаєте сковорідку. 1023516

6. З паперовим рушником видаліть зайвий жир з сковороди. Знову перемістіть котлети в сковороді, залийте воду, злегка посоліть, накрийте кришкою і тушками на 35-40 хвилин до готовності на невеликому вогні. До того ж принципу можна приготувати такі котлети в мультиварці. Бон привіт! Найсмачніші капусти котлети варять за рецептом гіпсової Галини

Прочитати рецепт докладніше, дивитися відео з кухар-канал "Галіна Кухня." Я часто готую за рецептами господині Галина, все завжди виходить в перший раз і вурра!

про:blank

Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати капусти котлети з омоліною. Вони м'ясні і без яєць, тому їх можна їсти під час дієти і застібки!

Я дуже рекомендую зробити ці смачні. капуста з перцем і свининою. Крім того, на стадії виїмки їх можна залити замість води з томатним соком, змішаним зі сметаною, і ви отримаєте щось схоже на лази.

До речі, я завжди кажу дочку, як корисна капуста і що під час князювання Клеопатра і Тутанхамуна в Єгипті, капуста була розглянута практично делікація і була доступна тільки дуже насиченою. У давні часи такі котлети будуть вважатися дуже вишуканою стравою!