Що сказати дочку, яка боїться народжувати сучасні чоловіки

Жінка без дітей є метою засудити. Її годинник - це миття, і в старому віці не буде одного служити водою, і в цілому, щоб дати народження дитини - прямий обов'язок кожної жінки. Не про амбіцію або навіть дискримінацію статі. Поговоримо про те, чому жінки бояться бути дітьми в сучасному суспільстві.

Якщо жінка створена природою для народження дитини, то чоловік повинен захистити свою сім'ю і забезпечити, що сім'я не потребує нічого. Що вони сказали сто років тому. Звичайно, консервативні та романтичні, які згодні. Але реальність полягає в тому, що в сучасному світі жінка, яка породжує дитину, Ви можете бути самотніми у світі.й

Кілька років тому я бачив відео, в якому кореспонденти говорили про одною матір'ю з п'ятьма дітьми. Оксани з Одеси подарували п'ять. Це диво, що всі діти народилися здоровими. І чоловік, дізнаючись про новини, покинувшись жінку в праці на милосердя долі. У всьому світі немає людей, і, звичайно, люди допомогли жінкам так само, як вони могли. Але глава сім'ї вирішила, що він не міг дозволити собі таку велику сім'ю, і тільки ліву. Що потрібно зробити це? Згодом виявилося, що він не сплачує алімонію, бо його зарплата невелика. Як можна довірити чоловіка і не боятися мати дітей?

Хочу сказати: «Якщо ви не впевнені про чоловіка, не маєте дітей з ним». Я не маю права сказати будь-кому, що робити з тілом або моє життя. Це страшно жити, але не вірно? У випадку, коли жінка незалежна і багата, іноді вона навіть свідомо породжує дитину для себе і міцно вирішує, що вона буде краще доглядати за дитиною самостійно, ніж з гранатометом.

І ось ще одна ситуація: молода пара, як оренда, так і робота. Вони так люблять і щасливі, щоб вони вирішили, що вони готові підняти дитину. Дівчина породжує дитину і перестає бути цікавим її коханим. На додаток до обману, він не допомагає підняти свою потомство, так як якщо дитина є іграшки, що його дружина купила для себе.

І якщо чоловік не має шкідливих звичок, крім ходьба зліва і сидить цілодобово на дивані подряпини живіт, якщо цей чоловік просто небайдужий, жінка залишає. Вона йде з однорічною дитиною в її руках де завгодно: до її матері, до її друга, орендованого житла. Вона працює як кур'єр і несе дитину в руках, тому що вона легше жити, ніж людина, яка не підніме пальця, щоб допомогти. І це добре, якщо вона має заможні батьки або жінка може забезпечити себе. Жінка без дітей дуже впевнена, що її легше впоратися з складними життєвими ситуаціями. Чи можете ви блюво її для цього?

Сучасна людина, яка йде на пологів з дружиною. Він проводить кілька днів з нею в стаціонарі до і після пологів, отримує в ніч хоча б на вихідні, покладає її в ліжко і ванн ввечері, готує вечерю за дружиною, приходячи від роботи, знаючи, що вона залишить її порцію на обід цілий день з дитиною в руках. Багато сучасних чоловіків, які діляться батьками, якщо закон і доходи дозволяють. У суботу вранці, сучасні чоловіки візьмуть свої діти в парк або кафе, а матір їх спить, збираюся йога або отримати манікюр. Сучасні чоловіки не мають коронки на своїх головах, вони адекватні і, якщо вони не хочуть сім'ї, вони не починають її і не марріють, знаходять ту ж саму жінку і зустрічають протягом багатьох років.

Рішення для дитини є дуже серйозним кроком. Це рішення, яке визначить курс життя на наступний 20 років. Ви можете випустити з коледжу, щоб піти працювати і залишитися на плавці. Чоловік може переглянути свої погляди і піти в іншу жінку, яка не має дитини. А може статися, що ви подаруєте народження і бути щасливим, і є людина, з якою ви можете покладатися. Жінки падають в любов з лушпиннями, ситами, мережива, чітками. Ніна цих чоловіків змусить батько. До того, як ви вирішили мати дитину, подумайте про те, що буде обраний вами батько. Не подаруйте дітям, бо це вимагається чоловіком або батьками. Для цього необхідно підготуватися.