9
Я шоок, як перший сортувальник, зробив салат барбекю і принести гостей до тесту.
Курячі салати довго і міцно оселилися в російській кухні. Вони популярні завдяки тому, що куряче м'ясо швидко варене, доступне і чудово поєднується з овочами, фруктами, сиром, грибами, горіхами. Для тих, хто вважає овочі, щоб бути кроликом їжі, ми пропонуємо теплий курячий салат. Ніщо не відволікає вас від смаку м'яса. І, допущено, нічого особливого: з основних інгредієнтів в салаті тільки куряче філе, цибулю і кетчуп.
Теплий курячий салат Інгредієнти
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Теплий курячий салат іноді називають кебабами салат. Напевно тому, що м'ясо з цибулею асоціюється з шашликами. Щось схоже відбувається в відділеннях готових корейських салатів. У будь-якому випадку м'ясні їдалки я думаю, оцінить смак цього страви.
Теплий курячий салат Інгредієнти
- 700г куряче філе
- 4 цибулини
- 300г кетчуп
- рослинно-масляний
Інгредієнти для маринаду
- 150мл 9% оцет
- 1 ст.л. солі
- 2 ст. цукру
- 6 горох чорного перцю
- 3-4 лаврові листки
- 600 мл води
Підготовка
- Виріжте куряче філе невеликими кубиками.
- Покласти його в чашу і залити окропом так, щоб все м'ясо покривається водою.
- Після 30 хвилин кидати біле м'ясо на коопі.
- Змішайте в каструлі всі інгредієнти для маринаду, крім оцту. Поставте на вогонь і кип'ятіть 5 хвилин. Залийте оцет і отримайте вогонь.
- Відправте м'ясо на гарячу маринаду і залиште на маринат на 4 години.
- Тим часом зрізають цибулю з чвертовими кільцями.
- Потім відправляємо на опалювальну сковороду маслом і доводять до прозорого стану.
- Покладіть кетчуп в цибулю, перемішайте і тушки до появи бульбашок.
Р. - Залийте м'ясо маринаду і перемішайте його з цибулею.
- Подаємо таблицю теплою. Хороший апетит і хороші кулінарні експерименти.
Теплий курячий салат іноді називають кебабами салат. Напевно тому, що м'ясо з цибулею асоціюється з шашликами. Щось схоже відбувається в відділеннях готових корейських салатів. У будь-якому випадку м'ясні їдалки я думаю, оцінить смак цього страви.
Чому лідер класу повинен бути здійснений в руках
Відповідність в Instagram змінилася доля, відійшов від нареченого прямо в реєстрі