Коли він спекотний зовні і нічого не дихати, я приготувати прохолодний десерт з молока, чудово освіжаючи.

Для підтримки гарного настрою і моральності необхідно трохи розслабитися. Як мінімум в кулінарному розумінні. Тому ми пропонуємо вам приготувати на обід. десертиУ мене є два. Кава або фрукти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

39846,000Р

Ви не повинні думати про додаткові фунти. Кілька порцій солодкого смачного не вплине на ваш зовнішній вигляд. Навпаки організм перестає погладжувати з втратою кожного додаткового грама і прискорити обмін речовин. Якщо ви не захочете себе щодня. В цілому ми радимо запустити запис.

Солодкий десерт молочний варіант Інгредієнти
  • 15г желатин + 2 ст. води
  • 500 мл молока з 1% жиру
  • 100–150 г цукру
  • 1г ванілін (пакет халата)
  • 150 мл сильної кави
  • 2 ч.л. какао

Підготовка
  1. Спочатку потрібно залити желатин водою і залишити на деякий час для набряків. Змішайте молоко, цукор, ванілін і каву. Поставте його на вогонь трохи перемішуючим. При першому ознакі кип'ятіння відразу прибрати суміш з вогню.
    Коли він спекотний зовні і нічого не дихати, я приготувати прохолодний десерт з молока, чудово освіжаючи. р.

2. Додати желатин в масу і добре перемішати, щоб він розчиниться в ньому. Тепер розподіліть суміш на 2 рівні частини. В одному додайте какао і добре перемішайте до однорідності. Залиште інший, як це. Залийте в формах першу половину суміші, а коли він охолоне - другий. Покрийте харчову плівку і охолодіть десерт в холодильнику 1 годину. Діон.
    Коли він спекотний зовні і нічого не дихати, я приготувати прохолодний десерт з молока, чудово освіжаючи.

Варіант фруктів Склад
  • 500 мл молока
  • 15г желатин + 2 ст. води
  • 150 мл будь-якого натурального соку (кращий з м'якоттю)
  • 100–150 г цукру
  • печиво

Підготовка
  1. Цей рецепт ще простіше, ніж попередній. Змішайте желатин з водою і дайте їй набряк. Змішайте молоко, цукор і сік, збийте блендер. Дуже добре продумана модель.
    Коли він спекотний зовні і нічого не дихати, я приготувати прохолодний десерт з молока, чудово освіжаючи. Р

2. Залийте масу в цвіль, а зверху акуратно розташуйте бісквіт або печиво. Це буде верхня кришка для десерту. Тепер поставте всі вміст прес-форм у морозильній камері протягом декількох хвилин. Забутий десерт заощадить вас на спекотний літній день. Якщо дощ, то не менше підніме настрій.

По суті, ці десерти варять протягом декількох хвилин. Більшість часу займає їх охолодження, приготування кави і роботи з желатином. Весь процес приготування буде обійти навіть маленьку дитину. Прикрасьте наші десерти свіжими ягодами, шматочками фруктів, варенням. Смакує краще, і смак буде насиченим.

І якщо додати вершки і згущений крем до рецептури і зберегти готовий результат морозильника трохи довше, ви отримаєте справжній морозиво. Тільки цей час буде дуже задовільним. Експериментуйте, створюйте та насолоджуйтеся новими стравами. Тексти пісень, а це означає: І ми хочемо, щоб ви були приємними!