14
Чи можна вирішити приклад без зручного калькулятора?
Вирішення цікавих проблем не тільки допомагає весело провести час, але і дозволяє перекачувати свої здібності мислення. І це особливо необхідно для дорослого, адже він, на відміну від школярів, не вирішує проблеми щодня. Але мозок повинен якось тримати в хорошій формі, щоб вона працювала регулярно. Тоді він буде готовий в будь-який час і в будь-якій ситуації, щоб знайти рішення.
Сьогодні редакція. "Сайт" Я запитую читачів, щоб вирішити деякі цікаві проблеми. Спробуйте зробити без використання калькулятора на смартфоні, позбавляючи тільки самостійно. Чи можна правильно впоратися з нашими завданнями?
Вирішення цікавих проблем
Поради щодо викликів
Не забудьте написати відповіді в коментарях. А також зауважити, що це завдання, що ви повинні мати найважчі з. Чи можна це зробити без використання калькулятора?
Сьогодні редакція. "Сайт" Я запитую читачів, щоб вирішити деякі цікаві проблеми. Спробуйте зробити без використання калькулятора на смартфоні, позбавляючи тільки самостійно. Чи можна правильно впоратися з нашими завданнями?
Вирішення цікавих проблем
- Як перше завдання ми пропонуємо досить простий (перший погляд) приклад. Здається, що будь-який студент може впоратися з цим. Але в реальності дорослі часто плутають, коли вони бачать кілька арифметтичних дій одночасно, і не знають, що вирішувати і в якій послідовності.
- Далі ми пропонуємо більш складний приклад, тому що є кронштейни, які можуть плутати всіх, хто одночасно був фривотивним для уроків математики. Чи не можна робити помилки, щоб дати відповідь?
- І нарешті ми пропонуємо проблему, умови яких вказані на малюнку. Що буде загальний вік чотирьох друзів у 8 років, якщо вони були 100 років в 12 років? Цікава задача, рішення якої не є очевидним, оскільки це може здаватися.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Пошта розділена TRUMPS TASKS TRUMPS (@golovvolomka)
Поради щодо викликів
- Спочатку робимо багатозастосування і поділ, а потім додавання і відступ. Далі наш приклад 6 - 1 * 0 + 2 / 2 візьмуть наступні форми 6 - 0 + 1 = 7. Дуже легко вирішити, якщо ви пам'ятаєте правила школи.
- Спочатку робимо речі в дужках, а потім все інше. Тому приклад 6 * 3 - 3 * (20 / 4) перетворюється в 18 - 3 * 5 = 18 - 15 = 3. Здається, що все правильно. Або ви отримали іншу відповідь?
- Що стосується проблеми, перш за все ми пропонуємо дізнатися, як старі чотири друзі зараз. Понад 12 років, кожен друг буде 12 років. Тому загальний вік друзів сьогодні становить 100 – (4 * 12) = 52 роки. Далі в 8 років загальний вік буде 52 + (4 * 8) = 84 роки. Або може бути знайдене рішення простим способом?
Не забудьте написати відповіді в коментарях. А також зауважити, що це завдання, що ви повинні мати найважчі з. Чи можна це зробити без використання калькулятора?
Ми завжди раді бачити мене, я приніс їм найкращий рагу в подарунок.
Як я приймав Син Хто З'явилася на Мій Чоловік стороні