14
Половина години пізніше, гора цукерок для чаю готова, зефірна делікація на желатин за перевіреним рецептом
Не знаю, що робити. ванілі Не так важко. Я варю домашній зефір з желатином (без агар-агару) півгодини, без фруктових пюре і довгого загартування процесів. Все виходить просто і швидко, і цей зефір смакує набагато крутіше, ніж магазин!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування ніжної та повітряної ванілі зефірй Навіть школяр може це зробити!
Домашній зефір з желатином Склад
Підготовка
Редакційна колегія Також я пропоную ознайомитися з рецептом класичної зефіру на яблучному пюре і агар-агарі. Дуже легкий і неймовірно солодкий!
Бажано зберігати готову делікатність в паперовій коробці при кімнатній температурі не більше тижня. І подарувати маршмеллоуї різні кольори, можна покласти деякі готові Маса І додайте кілька крапель харчової розмальовки до неї, і збийте її знову до однорідності.
р.
Домашнього приготування зефіру з желатином в консистенції не так в'язкий як зефір, але і не як сипучий, як зефір. Цей ласощі не гірше агару зефіру! У той же час готують багато разів простіше: 30 хвилин + трохи більше 2 годин для стабілізації.
Смачний, ніжний смачний кухар Ні. Гора солодощів для чаю виходить! Подаруйте зефір і дізнайтесь, як приготувати його в домашніх умовах. Це дозволить зберегти ваші гроші і поліпшити здоров'я!
Сьогодні видання. "Сайт" поділиться інструкціями приготування ніжної та повітряної ванілі зефірй Навіть школяр може це зробити!
Домашній зефір з желатином Склад
- цукор 220 г
- 280 мл води
- 20г лимонний сік
- КСНУМКСг желатин
- рослинно-масляний
Підготовка
- Ніжний желатин в 60 мілілітрів води. Стирайте желатин до розчинення грудок і залиште його до набряку. Паралельно з цим готуємо форму, змочуємо її трохи водою. Обкладинка харчовою плівкою і змащується рослинною олією. доб.
- У горщику з товстим дном залийте цукор, додайте 220 мілілітрів води і лимонного соку. Покладіть на середню вогонь і перемішайте, поки цукор повністю розчиниться.
й ¶
- На водяній бані викласти белен желатин і варити 3 хвилини, постійно помішуючи. Вимкніть вогонь. Невелика стружка заливаємо сироп в желатин, при цьому збиваємо суміш з міксером в середні відродки. Після чого збільшити швидкість до максимуму і збити до тих пір, поки ви отримаєте щільну повітряну масу.
- Легко охолоджуючи масу, за допомогою кондитерського мішка утворюють зефіри. Будь ласка, зверніть увагу, що кондитерський мішок краще взяти великий розмір - 45-50 см, щоб всю масу пристосувався в ньому одночасно і було зручно для роботи з ним.
- Відправити зефір не менше 2 годин, але краще довше. На ніч зефіру можна видалити в холодильник до повного заморожування. Готовий зефір ретельно відключається від харчової плівки і при бажанні посипається цукровою пудрою. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Також я пропоную ознайомитися з рецептом класичної зефіру на яблучному пюре і агар-агарі. Дуже легкий і неймовірно солодкий!
Бажано зберігати готову делікатність в паперовій коробці при кімнатній температурі не більше тижня. І подарувати маршмеллоуї різні кольори, можна покласти деякі готові Маса І додайте кілька крапель харчової розмальовки до неї, і збийте її знову до однорідності.
р.
Домашнього приготування зефіру з желатином в консистенції не так в'язкий як зефір, але і не як сипучий, як зефір. Цей ласощі не гірше агару зефіру! У той же час готують багато разів простіше: 30 хвилин + трохи більше 2 годин для стабілізації.
Смачний, ніжний смачний кухар Ні. Гора солодощів для чаю виходить! Подаруйте зефір і дізнайтесь, як приготувати його в домашніх умовах. Це дозволить зберегти ваші гроші і поліпшити здоров'я!
Не вірю, що Єкатерина Скулкіна перетворилася на 45 років, вона так до обличчя цього віку.
Що не знаю власників безтурботної мови