Скільки людей в двокімнатній квартирі близько

Чудова і доброзичлива сім'я. Але молоді люди, які сниться мати багато дітей часто не повністю зрозуміти, які проблеми чекають їх і як вони будуть управлятися з ними. Далі великі члени Вони піднімаються на повну висоту, погіршуючи не тільки життя молодих батьків, але й оточуючих.

Сьогодні видання. "Сайт" Він поділиться сюжетом літньої жінки, в якому почав жити його син і дочку. І хоча приїзд онуків був радісним подією, він незабаром став величезною проблемою. Після того, як у нас є тільки 2 кімнати, а молода сім'я очікується четвертої дитини.

Коли мій єдиний син пішов, я був тільки радий. Я не знаю, де він буде працювати. Але той факт, що дочка-в-права вже очікує дитини, змушена діяти рішучо. І ідея, яка незабаром я стане грандіозною, зігріваю мене зсередини, говорить Галина.

20572р.

«Моя донька-в-правила до нашої двокімнатної квартири. Спочатку він запевнив мене, що не буде довгою, тільки вперше, поки вони вийшли на ноги. Але це кілька років, і ніхто не планує залишити мене самостійно. Моя син і донька-в-правила одну кімнату, і діти (вже три) переїхали до мене. Тексти пісень, а це означає: Вони думають це океї.

Моя донька-в-завдяки не є твердим працівником. Ви можете спати до ноону і годувати дітей. І тоді мій син скаржав, що варив кашу на молоці, і лактозу шкідливий для дітей. Але почекайте, мед, що зупиняє вас від отримання раннього та сніданку? Я не ресторан, щоб виконати замовлення.

Я люблю онуків, не думаю про це. Але твої батьківство Я зробив, Я народила сина мій, підняв його, виховав його. Він залишив ділянку землі, де вони почали будувати будинок. Нещодавно ця споруда повністю укомплектована. А ділянка переросла з травою. Так вони змінили свої думки.

Спочатку вони спробували, пробували, і тепер вони дали. Дочка-в-одному виходить з роботи. І грошей, що син заробляє, не дуже прискорити. Але якщо вони думали про майбутнє, якщо вони рухалися. Так ніхто не сидить і чекає четверта дитина.

Тепер в кімнаті, крім ліжка, є ще два двоярусні ліжка для онуків. Я також повинен контролювати їх так, щоб ніхто не підійшов і падає. Що робити, коли є дійсно чотири з них?

Сватя живе окремо і пропонує, що я перейде в неї. Так, юна буде мати більше номеру, і я більше не буду турбувати. Але я не хочу переїхати в чужу квартиру. Я в будинку, але недавно він став досить шумним і натовпом. Не відпочивати, не турбувати.

195590

Я скажу мої друзі і вони сміються на мене. І дуже серйозно, раджу повісити замок в кімнаті, щоб ніхто не допускається. Але як я поясню, що мій бабуся? Тексти пісень, а це означає: Вони люблять мене, я люблю їх занадто. А син і дочка-в-право не можна виводити на вулиці, де вони йдуть? – підвал Галина.

Як кажуть, якщо нічого не зміниться. Тому літня жінка сподівається на те, що її діти раптово візьмуть свої голови і починають вирішувати свої проблеми. Може бути, ми повинні підштовхувати їх до цього.

Чому ми не переїжджаємо дітей до кімнати батьків в цьому випадку? Нехай молодий пара розуміє, що доглядати за дітьми є обов'язковим. Так, для того, щоб вони були некомфортними, живими як п'ять або шість в одному номері, але це дозволить тільки молодим сім'ям рухатися і шукати можливості для вирішення проблеми житла.

Можливо, вони серйозно візьмуть на будівництво будинку, щоб перемістити їх як велику сім'ю. А Галина зможе жити в тихому житті. Але вона хоче змінити себе?