28
Елегантний французька Торт шеф-кухар з трьома Мікеландськими зірками
Цей французький торт допоміг мені багато разів! По-перше, це дивно смачно, по-друге, не потрібно випікати, а по-третє, виглядає стильно і вишукано. І можна також приготувати без клейковини, використовуючи для основи карамельй
Цей рецепт належить французькому шеф-кухарю з трьома зірками Мікелін, Роман Блан. Роман працює в Англії протягом багатьох років і спеціалізується на десертах. Його кулінарні твори дійсно красиві!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці Французька цукерка Немає випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Французький торт
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Прочитати рецепт докладніше, дивитися відео з кухар-канал Chef Ilya R. На каналі Ilya ви можете дізнатися багато про французьких, іспанських, італійських та азіатських кухнях. Справжній магазин знань в галузі апетитних страв!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити французьке печиво Фаворитний десерт європейської благородності!
Порада: подайте цей французький торт не відразу з холодильника, але дайте настоятися при кімнатній температурі півгодини. Його смак і консистенція будуть розкриті ще більше. І будь ласка, не покрийте торт, коли ви поставте його в холодильник. Я маю на увазі, не загортайте зверху харчовою обгорткою і не закривайте її пластиною. Потрібні йому добре висихати.
Я дуже рекомендую його підготувати. ФранцузькаВаша родина буде дуже вдячна Вам!
Цей рецепт належить французькому шеф-кухарю з трьома зірками Мікелін, Роман Блан. Роман працює в Англії протягом багатьох років і спеціалізується на десертах. Його кулінарні твори дійсно красиві!
Сьогодні видання. "Сайт" Інструкція по підготовці Французька цукерка Немає випічки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Французький торт
Тест інгредієнти
- 100 г лісового горіха
- 100г цукру
- 150г кукурудзяної пасти для сніданку
- сіль
Наповнення інгредієнтів
- 130г молока
- 325г крем (33%)
- 2 яйця
- 340г шоколад
- 10-15г кавовий лікер
Підготовка
- Для приготування праліну, обсмажених лісових горіхів заздалегідь. Покласти цукор в товсту низьну каструлю. Спочатку половину, а потім коли цукор починає розтопити, залити решту. Залийте воду. Перемішати цукор збоку в сторону. Коли цукор повністю розтоплюється, охолоджуємо лісовий горіх карамель. Залийте щіпку солі.
123456Наступна - Посипати гарячим лісовим горіхом в карамельній папері, остудіть. А потім покладіть горіхову масу в блендері і збийте її до однорідності. р.
- Сніданок можна використовувати кукурудзу, після чого десерт буде безглуздим. Або можна взяти суміш вівсяної і пшениці. Шукайте налаштування. Змії грунтуються, а потім перемішують з горіховим праліном.
- Візьміть детактивну форму для випічки або кондитерського кільця (діаметр 20 см), в нижній частині форми або кільця рівномірно викладіть шар праліну з пластівцями. Форма з горіховою масою відправити в холодильник на 40 хвилин.
- Змішайте молоко, вершки і кавовий лікер. Доведіть до кипіння. У окремому контейнері перемішайте яйце з королою, а потім поступово залийте варення молока кремом до них. Дивитися вінок добре.
- У спекотну суміш залити шматочки шоколаду і добре перемішати до однорідності. Прохолодний. Залийте шоколадну суміш на праліні горіха. Поставте десерт в холодильник на 6-8 годин для заморожування.
- Це, готове десерт. Щоб різати торт був гладким і красивим, ніж перед ріжучим копанням у воді з окропом. З цієї кількості інгредієнтів надходить близько 16 порцій торта. Можна прикрасити. мигдаль фейкАбо ви можете залишити його, торт виглядає стильно і красиво. Бон привіт!
3610Р. 4200Р.
Прочитати рецепт докладніше, дивитися відео з кухар-канал Chef Ilya R. На каналі Ilya ви можете дізнатися багато про французьких, іспанських, італійських та азіатських кухнях. Справжній магазин знань в галузі апетитних страв!
про:blank
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити французьке печиво Фаворитний десерт європейської благородності!
Порада: подайте цей французький торт не відразу з холодильника, але дайте настоятися при кімнатній температурі півгодини. Його смак і консистенція будуть розкриті ще більше. І будь ласка, не покрийте торт, коли ви поставте його в холодильник. Я маю на увазі, не загортайте зверху харчовою обгорткою і не закривайте її пластиною. Потрібні йому добре висихати.
Я дуже рекомендую його підготувати. ФранцузькаВаша родина буде дуже вдячна Вам!
Зробіть питання, які навіть впевнені полімати розбили зуби про
Я вирішив, що я виросту стару з головою.