11
Напередодні Сабата він приготував торти з зеленою цибулею, щоб лікувати всіх, хто їде на відвідування.
Що робити, якщо ви раптом приніс пакет зеленого цибулю? Ви можете, звичайно, використовувати спалювання зелені укусу з смаженим м'ясом або борщом. Але ви, ймовірно, не будете їсти багато, незалежно від того, наскільки важко ви намагаєтеся. І ось рецепт тортів з зеленою цибулею і яйцями.
Смажені торти з зеленою цибулею схожі на жовчі, варять швидко, і головне, без проблем. Товари для них потрібні найпростіші: цибулю, яйця, борошно, рослинне масло. Я приготував його до вихідних, і знаю, що їсти. Я не буду варити вечерю, я їсти його!
Зелений цибуля і яєчний рецепт торт Інгредієнти для тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Щоб порадувати своїх близьких запахом літа в холодну пору року, вам знадобиться рослинна підготовка - окрошка на зиму, для якої також потрібна зелена цибуля.
Смажені торти з зеленою цибулею схожі на жовчі, варять швидко, і головне, без проблем. Товари для них потрібні найпростіші: цибулю, яйця, борошно, рослинне масло. Я приготував його до вихідних, і знаю, що їсти. Я не буду варити вечерю, я їсти його!
Зелений цибуля і яєчний рецепт торт Інгредієнти для тесту
- 400г борошна
- 1 ст. л.
- сіль
- 1 ст.л. рослинної олії
Наповнення інгредієнтів
- 3 пучки зеленої цибулі
- 4-5 яєць
- 1 ст.л. рослинної олії
- сіль і перець
Підготовка
- Залийте варене борошно. Збагачений повітрям, згодом дасть більш пишним і м'яким тісто.
- На вершині гірки зробіть депресію, залийте рослинне масло і кип'ятіть воду в неї, додайте сіль.
- Змішайте спочатку виделкою, і коли він трохи охолоне - своїми руками. Тісто слід злегка м'якшити, ніж пластилін. Якщо це рідина, додайте більше води.
- Для приготування тіста настоюється, покрийте його харчовою плівкою і залиште її на 15-20 хвилин.
- В той же час відварити яйця, очистити і вирізати їх невеликими кубиками. Зріжте баночка дрібно.
1990Р. 2199Р. - Змішайте яйця з цибулею, посоліть за смаком.
- Прокочуйте тісто в ковбасі, виріжте її на шматки. Звертайте в борошні і розкачати кожен в торт.
- На краю кожного плоского хліба покласти начинку, закрити і натиснути руку так, щоб повітря вийшов.
- Підключіть краю косою.
- Послабляйте кожну чебурек в гарячому маслі по обидва боки. Вони м'які і соковиті всередині.
- Бон привіт!
Щоб порадувати своїх близьких запахом літа в холодну пору року, вам знадобиться рослинна підготовка - окрошка на зиму, для якої також потрібна зелена цибуля.
Я скаржаюся на мій сусід, що тераса була в засобі, тепер є тільки склад речей.
Що не можна робити під час буріння, щоб не бути захоплені блискавкою