Коли ви не можете переписати квартиру для вашої дочки

З питань квартири іноді можна виділити найближчі люди. Хтось постійно не має місця, хтось працює все життя, щоб заробити чесний життя, і хтось хоче отримати все без нічого. Людмила Павловна тепер дивує, чи є ризик бути обманним, якщо подарунок видається на квартиру в період життя. Або це краще зробити, щоб не стати жертвою шахрайства?

Моя дочка і я не мав дуже теплого зв'язку, особливо з того, як вона була одружена. І нещодавно вона стала ще більш доброзичливою, почала відвідувати мене частіше. Минулого тижня я приніс мені величезну сумку круп, а потім зрозумів, що це було все про. Азія хоче мене підписати свою квартиру.

Я скоро буду 70 років, я живу окремо в двокімнатній квартирі, яка в один раз заробила роботу. Моя дочка Аса зараз 40 і була одружена протягом тривалого часу. З чоловіком Ася живе з матір'ю, у них є будинок з двома окремими входами. Після того, як Азія бажала мене продати квартиру і дати їй гроші, щоб вона могла зберегти житло і жити окремо від батьків її чоловіка в майбутньому.

Кілька тижнів тому Ася стала доброзичливою і солодкою, відвідавши мене, допомагаючи мені. Учора, коли вона прийшла з мішком круп, я здогадав, що ця поведінка була про. Я збираю квартиру до моєї дочки, я не маю нікого, але робити подарунок зараз?

На даний момент моя дочка має дах над головою, батько-в-право лікує її добре, і ніхто не стверджує другу частину будинку. Коли я пішов, Аса все ще отримає квартиру, а потім дозвольте йому вирішити, що робити з ним.

Я люблю підписатися на квартиру Ashu, але я боїться. Недавній інцидент з сусідом. Він подарував своєму грандіозному місці жити, а потім залишатися на вулиці. Дочка не хоче скинути, і не потрібно ніяких проблем, тому що якщо ви ви питання подарунок, я втратив право на квартиру і я можу бути в будь-який час. Я також відчуваю, що мій син-в-право чекає цього. й

Пороги Людмила Павловна розуміються. Що таке страшні історії, коли родичі насправді зважають своїх близьких і залишають їх ніщо. Але якщо дочка раптом принесла суб'єкт, можливо, щось занурює її. Квартира багато. Якщо ви впевнені у ваших дітей, ви не можете бути стовідсотковими і довіряючи друзів і знайомих. Для вирішення питання краще звернутися до адвоката. Він знає закони і може дати хороші поради. Не поспішайте на висновки, потрібно дати собі час і ретельно подумати.