На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

Як мені подобається, цукініЯ дуже рекомендую зробити цю закуску. Молоді кабачки, запечені з сиром, бувають хрусткими і одночасно соковитими. Вони вийдуть набагато охолоджувача, ніж смажені кабачки або кабачки в бейкери, і вони готуються легше і швидше.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки цукіні з сиром і спеціями. Закуска, дуже смачна і без зайвого рослинного масла!

На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

Зучині випікають сиром Інгредієнти
  • 3 молоді кабачки
  • 5-7 зубів. часник
  • 70-100г сир
  • 2 ст. Прованс трави
  • 2 яйця
  • христина белла
  • сіль, перець за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Промийте кабачки і висушіть його. Наріжте кінчики по обидва боки і наріжте на товсті кола товщиною близько 1 сантиметра. На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

2. Нарізані кабачки кладуть в глибоку ємність і посипають сіллю і перцем. Добре перемішати так, щоб рослина пускає сік. Дайте мені 15 хвилин. До того ж принципу можна приготувати кабачки з брусками. Дуже дякую! 912854

3. Змащувати тісто рослинним маслом. Сир натрію на великій тертці, часник через прес. Ударуйте яйця виделкою або королою. На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

4. У окремому контейнері залити сухарями, якщо немає тріщин, то борошно цілком підійде. Кожен шматок кабачків занурюється спочатку в яйцеклітину, а потім в трісках. Поставте на сковороду. На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

5. Залийте кабачки з провенальною зеленню, а потім поставте в попередньо розігріту до 180 градусів духовки протягом 10 хвилин. На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами. (Б)

6. Через 10 хвилин переверніть кабачки на іншу сторону, потім посипте їх подрібненим часником і тертим сиром. Пармезан кращий, але ви можете взяти будь-який інший тертий сир. Випікайте ще 15 хвилин. На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

7. Поставте готові кабачки на блюдо. Подаємо їх сметаною і зеленню або майонезом. І можна з кефіром, часником, і зеленню, і сушеною паприкою. Бодибилдерши! На ринку зустрілися один, той же фанат ранньої кабачки, написав великий рецепт з її словами.

І познайомитися з цим методом приготування кабачків, дивитися відео з кухар-канал "Свєта Дмитрієва." Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

про:blank

Редакційна рада Також я пропоную дізнатися, як приготувати закуску зі сквошу фарширований бринза. Смак кабачків дуже соковитий, злегка хрусткий, а бринза дає бажану ланку. У цьому рецепті чашки утворюються з кабачків, які потім заповнюють сиром.

Зучині, сир-запечена У духовці це дійсно смачна страва! Таке закуска смакує навіть тим, хто не любить кабачків! Підготовлений просто, виходить апетитним і ніжним.

До речі, я пам'ятаю мій рецепт. соуси До цієї закуски. Очистити огірок від шкіри, мило на найменшій тертці. У чашці на тертий огірок додайте сметану, гірчицю Діюна, цукор, сіль, лайм або лимонний сік. Добре перемішати з вінком до однорідної маси. Дуже смачний!