21
Коли перша полуниця в країні дозріває, готуємо десерт «Подвійні смуги»
«Світи не повинні завдати шкоди фігурі: без величезної кількості цукру і борошна, але смачні, солодкі і світлі, як хмара!» говорить мій мама-в-право. Цей десерт від беладонна Так само, як це. У ньому сир з кефіром і медом відмінно поєднується з стиглою бананом і соковитими ягодами.
До сезону полуниці приїжджаємо, варимо з заморожених з додаванням також замороженої чорниці і смородини. Але свіжі полуниці ще більш смачні!
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як приготувати улюблену сім'ю. Два стриптизи десертй Готуємо з першою полуницею!
Банан десерт і сир Інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити дивовижний торт з сиром і полуницею. Це обов'язково буде одним з ваших улюблених рецептів!
Цей банан і сирний десерт полуниця Ви можете бути улюбленим сніданком, щоб прокидати рано. Виготовляється легко і швидко, і результат відмінний.
Я дуже рекомендую, ви не пошкодуєте!
До сезону полуниці приїжджаємо, варимо з заморожених з додаванням також замороженої чорниці і смородини. Але свіжі полуниці ще більш смачні!
Сьогодні видання. "Сайт" Ви дізнаєтеся, як приготувати улюблену сім'ю. Два стриптизи десертй Готуємо з першою полуницею!
Банан десерт і сир Інгредієнти
- 1 банан
- 200 г полуниці (або інші ягоди)
- 200 г сиру
- 50–100 мл кефіру або йогурту
- 2 ст. меду
- 0,5 ч.л. ванільного цукру
Підготовка
- У блендері збийте сир з медом і ванільним цукром до однорідної маси. Додайте кефір або густий йогурт, щоб отримати сметану консистенцію.
- Наріжте банан на шматки, відколіть полуницю від хвостиків. Якщо взяти заморожені ягоди, перед полосканням їх холодною водою. У блендері збийте. беладонна також до однорідної маси.
- Це те, що він виглядає як після збивання.
- У кремани або склянки залийте сиром і ягідно-фруктовою сумішшю в шарах. Поставте готовий десерт в холодильник на півгодини до стабілізатора.
- Прикрасьте ваші улюблені ягоди або горіхи за смаком. Можна додати листя м'яти для краси. Бон придаток!
Також я пропоную вам дізнатися, як зробити дивовижний торт з сиром і полуницею. Це обов'язково буде одним з ваших улюблених рецептів!
Цей банан і сирний десерт полуниця Ви можете бути улюбленим сніданком, щоб прокидати рано. Виготовляється легко і швидко, і результат відмінний.
Я дуже рекомендую, ви не пошкодуєте!
Які породи котів мають характер собаки
Дами rush до Stanislaw Lindover, 50, для продовольчого протоколу