Інструкція з приготування торта з печива зі сметаною і маком

Щоб порадувати сім'ю під час карантину, я підготую різні солодощі для них. Є багато рецептів, але є особливий, серед них - торт "Смажена богів" Це ласощі, які об’єднуються в одній таблиці. Гентль, апетитна, з цікавим поєднанням мапи і бананй

І найголовніше, це задоволення, щоб приготувати його, адже замість тістечок, пряники йде там, тому навіть приготування не потрібно!

Печиво з сметаною Сьогодні редакція "Сайт" Поділіться інструкціями приготування сметани свінгери Немає випічки. Я можу відчути сімейний вогонь!

інгредієнти
  • 650г пряники
  • 500г сметана (20%)
  • 150г цукру
  • 15г ванільний цукор
  • 50г пасти мапи
  • 3 банани

Підготовка
  1. Візьміть пряники, щоб зробити торт. Відразу кладуть 4-5 штук - їх потрібно подрібнити блендером в кришку. Вирізати відпочинок навпіл.

2. Щоб приготувати вершки в зручному контейнері збити сметану з цукром і ванільним цукром. р.

3. Промийте банани і наріжте їх на тонкі кола.

4. Покладіть шар пряників на широку пластину і пропустіть їх сметаною з цукром. Полийте пасту маком зверху, викладіть деякі банани. Скажіть його знову до тих пір, поки печиво не закінчуються.

5. Останній шар посипається крихтою печива.

6. Все пропустіть торт зі сметаною і посипте маком. Поставте торт в холодильник на ніч, щоб замочити. р.

7. Це, Їжа Божого торта готовий. Бодибилдерши! 701014

Редакційна консультація Також я пропоную, як зробити сирний торт з шоколадною основою без випічки. Це повітряний, ніжний і легкий, як хмара!

Підготовка такого торта не складно, а на столі виглядає дуже ефектно: апетитні і барвисті! До речі, це так просто. Кошик З сметаною, фруктами і маком можна приготувати навіть дитину або чоловіка без особливого кулінарного досвіду, щоб порадувати близьких сюрпризом.