47
Інструкція з приготування торта з печива зі сметаною і маком
Щоб порадувати сім'ю під час карантину, я підготую різні солодощі для них. Є багато рецептів, але є особливий, серед них - торт "Смажена богів" Це ласощі, які об’єднуються в одній таблиці. Гентль, апетитна, з цікавим поєднанням мапи і бананй
І найголовніше, це задоволення, щоб приготувати його, адже замість тістечок, пряники йде там, тому навіть приготування не потрібно!
Печиво з сметаною Сьогодні редакція "Сайт" Поділіться інструкціями приготування сметани свінгери Немає випічки. Я можу відчути сімейний вогонь!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную, як зробити сирний торт з шоколадною основою без випічки. Це повітряний, ніжний і легкий, як хмара!
Підготовка такого торта не складно, а на столі виглядає дуже ефектно: апетитні і барвисті! До речі, це так просто. Кошик З сметаною, фруктами і маком можна приготувати навіть дитину або чоловіка без особливого кулінарного досвіду, щоб порадувати близьких сюрпризом.
І найголовніше, це задоволення, щоб приготувати його, адже замість тістечок, пряники йде там, тому навіть приготування не потрібно!
Печиво з сметаною Сьогодні редакція "Сайт" Поділіться інструкціями приготування сметани свінгери Немає випічки. Я можу відчути сімейний вогонь!
інгредієнти
- 650г пряники
- 500г сметана (20%)
- 150г цукру
- 15г ванільний цукор
- 50г пасти мапи
- 3 банани
Підготовка
- Візьміть пряники, щоб зробити торт. Відразу кладуть 4-5 штук - їх потрібно подрібнити блендером в кришку. Вирізати відпочинок навпіл.
- Щоб приготувати вершки в зручному контейнері збити сметану з цукром і ванільним цукром. р.
- Промийте банани і наріжте їх на тонкі кола.
- Покладіть шар пряників на широку пластину і пропустіть їх сметаною з цукром. Полийте пасту маком зверху, викладіть деякі банани. Скажіть його знову до тих пір, поки печиво не закінчуються.
- Останній шар посипається крихтою печива.
- Все пропустіть торт зі сметаною і посипте маком. Поставте торт в холодильник на ніч, щоб замочити. р.
- Це, Їжа Божого торта готовий. Бодибилдерши! 701014
Редакційна консультація Також я пропоную, як зробити сирний торт з шоколадною основою без випічки. Це повітряний, ніжний і легкий, як хмара!
Підготовка такого торта не складно, а на столі виглядає дуже ефектно: апетитні і барвисті! До речі, це так просто. Кошик З сметаною, фруктами і маком можна приготувати навіть дитину або чоловіка без особливого кулінарного досвіду, щоб порадувати близьких сюрпризом.
Що таке кава Далгон і як правильно його приготувати
Чи допоможе гаряча вода при видаленні гель-лаку?