18
Майстерність приготування риби в соусі часнику
Привіт, дорогі друзі! Я хочу розповісти вам про один простий і смачний рецепт приготування риби. Поєднання вершкового масла, часнику, лимонного соку, зелені і петрушки відмінно підійде для спеціального соусу. Риба повна і дуже поживна. Гостям пропонують смачні страви.
До речі, рибні страви часто приготовлені матір'ю. Її чоловік, avid fisherman, не повертається з риби без щедрого лову. Мати-в-праву варить її вухо, випікає рибні пироги, але смакує найкраще казіной Я попросив її поділитися рецептом, тепер я розповість вам.
Р
Рибні інгредієнти
Соус інгредієнти
Підготовка
Кожен шматок цієї страви просочений ароматом соусу. Це майстерність приготування такої смачної риби. Лимон додасть кислість і часниковий соус трохи пряний. Більше спецій можна додати при бажанні. Подумайте, як можна диверсифікувати соус. Бон привіт!
До речі, рибні страви часто приготовлені матір'ю. Її чоловік, avid fisherman, не повертається з риби без щедрого лову. Мати-в-праву варить її вухо, випікає рибні пироги, але смакує найкраще казіной Я попросив її поділитися рецептом, тепер я розповість вам.
Р
Рибні інгредієнти
- 350г риби філе
- 2 ст.л. кукурудзи
- 2 ст.л. рослинного масла
- 2 скибочки лимона
- 3 шпильки з перцю Кайена
- сіль за смаком
- перець
Соус інгредієнти
- 4 ст.л. масла
- 3 зубчики часнику
- 0,5 ст. л. лимонного соку
- 1 ст.л. подрібненої петрушки
Підготовка
- Філе риби розрізають невеликими шматочками і ставлять в ємність з кришкою. Приправа з сіллю, чорним і кінним перцем, крохмаль. Обкладинка і перемішати - чати в різних напрямках так, щоб риба добре замочена в спеції.
- У невеликій мисці розтопимо вершкове масло. Змішайте інгредієнти для соусу і залиште на пару хвилин.
- Ми використовуємо сковороду для смаження з непристойним покриттям. Ми добре прогріваємо на середньому вогні з рослинним маслом. Ми викладаємо рибу в одному шарі і ретельно обсмажуємо на золотистому кольорі.
- Готову рибу викласти на паперовий рушник - потрібно на склянку зайвої олії. Поставте на тарілку і додайте гарячий соус. Наша страва готова.
Кожен шматок цієї страви просочений ароматом соусу. Це майстерність приготування такої смачної риби. Лимон додасть кислість і часниковий соус трохи пряний. Більше спецій можна додати при бажанні. Подумайте, як можна диверсифікувати соус. Бон привіт!