18
Чому додають рис до сирної запіканки
При підготуванні запіканки зазвичай використовується семоліна. В цей час є різкі зміни в основі, тому ми будемо використовувати рис. На жаль, наші люди традиційно віддають перевагу гречці, і краще варити кашу з молоком з манки. Ось рис. Очікується відварити голубці. Він ще не гонна стійка.
Хентль сирна касазолУ якому рис використовується, виходить м'який і вишуканий. Коли я спробував редакцію. "Сайт"Я здивував, скільки він виглядав як торт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми пропонуємо вам переконатися, що це особисто і готуємо запіканку самостійно, особливо з тих пір, поки нічого не складно.
Вам потрібна сирка з рисом.
Підготовка
Це так приємно і приємно млинці! Обов'язково приготуйте свою сім'ю і поділіть рецепт з іншими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це чудовий шанс виправити його. Обов'язково опишіть ваші враження рецепта в коментарях, кожен погляд важливий для нас.
Хентль сирна касазолУ якому рис використовується, виходить м'який і вишуканий. Коли я спробував редакцію. "Сайт"Я здивував, скільки він виглядав як торт. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ми пропонуємо вам переконатися, що це особисто і готуємо запіканку самостійно, особливо з тих пір, поки нічого не складно.
Вам потрібна сирка з рисом.
- 800г сир
- 150г сметана
- 150г рис (сир)
- 150г цукру
- 4 яйця
- щіпка
- ванілі
Підготовка
- Перш за все, приготуйте рис: його необхідно залити водою, довести до кипіння, варити протягом 10 хвилин, промити і остудити.
- Змішайте сир зі сметаною і сіллю, додайте одне яйце. Ударуйте сир для однорідного стану блендером. Додати рис до сиру і добре перемішати. Основа готова.
- Якщо є неспроможне бажання диверсифікувати рецепт, то додайте сушені абрикоси, родзинки, висушені кліщі і все інше, що ваше душі хоче. Якщо ви робите запіканку вперше, слідуйте за правилом: головне не переборщити його.
- Тепер яєчна суміш і цукор. Ось так просто: приводіть залишилися три яйця в чашу, додайте цукор і збийте до тих пір, поки маса стає білою і збільшує обсяг. Змішайте його з сиром і рисом. р.
- Приготувати форму випікання, бажано самозбираний, як кулич. На дно викласти пергамент, змащувати вершковим маслом і посипати трохи секлюзія (таємний інгредієнт!). Залийте суміш в форму.
- Залишилося тільки покласти майбутні запіканки в духовці за 45 хвилин і запікати золотистим кольором, температурою 180 градусів Цельсієм. Божевільний! 511274
Це так приємно і приємно млинці! Обов'язково приготуйте свою сім'ю і поділіть рецепт з іншими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це чудовий шанс виправити його. Обов'язково опишіть ваші враження рецепта в коментарях, кожен погляд важливий для нас.