86
Що варити з тертих редисків
Хочу поділитися рецептом салату з тертим редиском. Він також використовує шампіньйони і твердий сир. Салат виходить з «сильний запах», але дуже соковитий і простий у смаку. Для любителів ради, це саме те, що потрібно.
Цей салат готують швидко - близько 10 хвилин і можна подавати на столі. Одного разу мій чоловік назвав і сказав мені, що він знизився з другом на обід. Я вже мав гарнір, я хотів, щоб стати щось інше. Це рецепт, який допоміг мені.
Салат з редисковими інгредієнтами
Підготовка
Так що салат не виходить занадто висококалорійним, майонез можна замінити сметаною. Або знизити кількість майонезу - додайте більше редисків або грибів. Це досить багато подібного.
Якщо є час, салат можна залишити на 15-30 хвилин, щоб заварити в холодильнику. Смак стане більш насиченим, якщо страва добре замочується. Бон привіт!
Цей салат готують швидко - близько 10 хвилин і можна подавати на столі. Одного разу мій чоловік назвав і сказав мені, що він знизився з другом на обід. Я вже мав гарнір, я хотів, щоб стати щось інше. Це рецепт, який допоміг мені.
Салат з редисковими інгредієнтами
- 300г шампіньйон
- 250г зелений редиск або daikon
- 150г сир
- майонез
- сіль і перець
Підготовка
- Ми беремо гриби і нарізаємо їх невеликими шматочками. Потім обсмажуємо їх в каструлі з рослинною олією, сіллю і перцем.
- Попередньо очищений редиск на великій тертці. Для цього зелена або Малкaй Я рекомендую взяти терку для корейської моркви - він виходить повітряним і красивим. Так робимо сир.
- Коли гриби готові, ми починаємо збирати шари. По-перше, будуть печериці, запечені над майонезом. Потім шар редисків - також з майонезом. Шар повинен бути «повітряним», не прийнятий. Візьміть твердий сир і посипте його зверху. За кілька хвилин і салат готовий.
До речі, редиски Це найбагатший джерело корисних речовин. Тут і вітамін А, корисний для зору, і групи вітамінів В, необхідно поліпшити обмін речовин. Є також корисні мінерали: калій, кальцій, натрію і каротину. Ет редь в сирій формі для збереження поживних властивостей.
Так що салат не виходить занадто висококалорійним, майонез можна замінити сметаною. Або знизити кількість майонезу - додайте більше редисків або грибів. Це досить багато подібного.
Якщо є час, салат можна залишити на 15-30 хвилин, щоб заварити в холодильнику. Смак стане більш насиченим, якщо страва добре замочується. Бон привіт!