Вибір рецептів корисних чаю

Так як рідини потрібно пити багато, особливо під час карантину можна відразу поєднувати це з прийомом вітамінів в смачних чайах. Сьогодні видання. "Сайт" Я приготував рецепти для вас, шановний читач. чай для домашнього приготування. Ці напої насичені вітамінами, зміцнюють імунітет і піднімуть настрій!

Рецепти для здорових чаю

Чай з корицею і лимоном Такий чай відмінно тонує і навігує, краще не пити відразу перед виходом будинку, так як це може викликати потовиділення, що свідчить про те, що токсини виводяться, і організм отримує вітаміни і імунітет.

Для приготування склянки гарячої води 1 столова ложка лимонного соку половину чайної ложки подрібненого кореня імбиру, а коли вода стає менш гарячою, додайте ще одну столову ложку меду і кориці на кінчик ножа. Рецепт можна трохи змінити, додавши чорний чай як основу, а також кардамону і гвоздику.

Апельсин, лимон, малина Тут все просто: для склянки окропу, столова ложка малинового варення, вичавити сік з половини апельсина і додати 2 шматочки лимона. Якщо ви любите солодкий чай, ви також можете додати мед.

Всього 100 грамів гречки містять добову норму вітамінів, необхідних для повноцінного життя людини.

Для приготування цього чаю 100 грамів обліпихи подрібнити в блендері, додати 2 столові ложки кориці, меду і анісу за смаком. Залийте 500 мілілітрів окропу. Вставте чай на 7 хвилин.

Чай ромашки 3 ст.л. сушених суцвіть ромашки падають плодоношення в літрі і заливають окропом. Нехай чайне пиво на годину. Процідіть і додайте 4-5 чайних ложки меду, 4 чайні ложки лимонного соку. Залийте цей чай знову в термос, щоб зберегти його гарячими для решти дня. Ви можете пити його протягом дня!

3610Р. 4200Р.

Завіса і базилік Базилік необхідно використовувати сушені, можна придбати в приправному відділенні. Смородина Я займала з цукром, але можна використовувати тільки ягоди заморожених смородини. На склянці води додають 1,5 столові ложки смородини і 0,5 чайні ложки базиліку. Стирайте і дайте настоятися 5-7 хвилин.

Цей чай реальний. вітамін-бокс!

Спочатку потрібно відварити 4 склянки води, потім додати 1 чайну ложку турмеричної. Пити напій на слабкому вогні близько 7-10 хвилин. Чай слід процідити через марлю, додати трохи тертим корінь імбиру, щіпку чорного перцю, цукру або меду за смаком.

Ви також можете використовувати імбир в порошку, але натуральний набагато корисніше. Можна додати трохи лимонного соку на напій. Також в якості добавки добре підійде скибочка апельсина або яблука.

Чай Rosehip містить багато вітаміну С - 10 разів більше, ніж в чорної смородини, 50 разів більше, ніж в лимонах!

Щоб приготувати, візьміть велику руку сухих фруктів, добре промийте, а потім подрібніть в розчині. Покласти плоди в термос і залити окропом на ніч. Цей чай можна п'яти протягом дня, і вночі додати мед.

км

У наш час не секрет, що тривалість молоді безпосередньо залежить від того, що ми їсти, і що п'є. Експерти рекомендують використовувати тільки натуральні напої та продукти. Я рекомендую вам дізнатися відмінний рецепт зеленого чаю з імбиром. Допомагає оновити весь організм, насичує його вітамінами і мінералами!

По суті, згідно з цими рецептами, я підготував напої, які я жартую зателефонувати «домашній карантин», а потім влаштувати щось, як чайну церемонію для моєї родини. Добре, що є поставка імбиру, лимонів, меду. Як бобер мій чоловік перетягне все в будинок і я роблю чай.

У вас є будь-які улюблені рецепти для чаю? Я хотів би поділитися своїм улюбленим вітаміном напою в коментарях!