Чому життя Пайсуя Пресвятої Богородиці радує віруючих

У житті кожної людини іноді виникають складнощі. Багато віруючих знайдуть затишок у молитві. Важкий момент ми попросимо святих допитів і допомогу. І один з способів отримання благослов'я і підтримки є променем до Пайсуса.



Він був прикладом правдивості, направляючи людей до правого шляху і ставав рольову модель для багатьох. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про старше та поділиться текстом молитви до Паїсу Святогірця.

Кожен віруючий прагне жити в правому житті, тому він постійно шукає приклад для себе. Звісно, апостолами, пророками та древніми святими надихають нас своїм прикладом до цього дня. Однак ще більш впливові є контемпорами, дефеди яких можуть бути підтверджені тисячами людей. Один з сучасних духовних пам'яток є Пайсія Святої гори.

Пайсіус Святої гори є одним з ліктів Атосу. Його життя було повною з чудес, які давали людям. Є тисячі оповідань про ці дива, і всі вони не можуть вписуватися в одній статті. Він лікував багато людей фізично, але лікував ще більш духовно, бо люди побачили духовний подвиг.

У літньому поході під керівництвом ацетичного способу життя. На Великому благородному, постійному стібці та невдоволенню молитви, Пайсіос досягав спілки з Господом. Навіть у дикій природі він може насолоджуватися радістю причастя з Богом. Незважаючи на зниження міцності, ліктя не знизила його асцетичні експлуатації.



Він досягав однозначних зростів в освіті і став частиною Він був благословенний Господом і матір'ю Бога. Старший Пайсіус Він поговорив з святами, побачив його Ангела Ангела, почув ангельського співу, і був просвітлений небесним світлом. Він став мешканцем неба.

Пайсіос був незвично на себе: він працював важко для віри, провів час у молитвах і кріпленні, написав книги про духовні теми. Книжки Пайсуя Вони високо цінуються в духовних колах. Він був веселим і веселим для людей. Він був добрим і завжди може дати поради про те, як не піддаватися гріхи. Він розумів світові слабкості людей, тому він не засудився, але спробував направляти їх своїм прикладом.



Старший Пайсіос завершив свою земну подорож в 1994 році, але продовжує допомагати віруючих. На святих загоює фізичну і психічну недугу тих, хто променує, захищає їх і зміцнює їх. На допомогу прийшли багато оповідань про те, як, після променя до Пайсіоса.



Перед тим як прочитати молитву до Пайсіуса, вам потрібно знати, які прохання ви можете звернутися до святого. Почнеться і допоможи всім, поки вони не молляться з усіма серцями.



  1. Для загоєння не тільки для себе, але і для близьких.
  2. Не варто відвідати храм заради молитви, головне - це ікона з його образом перед очима. Навіть якщо уяві.
  3. Ви можете звернутися до святителя в моментах розпаду і попросити духовне загоєння.
  4. Ви можете попросити святого для керівництва на правому шляху.


5 999 р.

Молитва до Пайсіоса за допомогу і підтримку «О шаненд і богівний батько нашого, Пайсіос Святої гори!» Ви отримали від Бога подарунок мотивації, молитви та співчуття для всіх людей, які прийшли до вас за порадою та допомогою. Отримайте від нас неперевершені та грінні молитви, які пропонують вам. Здрастуйте Господа, щоб дати нам здоров'я і благополуччя.

Хворий загоєний, утруднений затишний, допоможливий. Молитва для тих, хто вірить в Бога і молиться за них. Заощаджуйте дружини і сироти та всі православні з сюжетів ворога. Повідомляйте, хто є гріхом і керуйте Богом. Подаруйте нам мир і тихо, щоб наша країна, її правильна і її військо.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Він втілює всю славу, честь і поклоніння з Отцем і Святим Духом назавжди і коли-небудь. Амен.



«О Святий Монк і Божий Отець Пайсіос, улюблений нашого ментора і Бога мудрого ментора, освячений драбинами віртуозів від існування землі в Царство Небес і отримав благодатність стояти перед Тіроном нашого Великого Милосердя, ми молимося, що ви відвернете нас від шляху наших гріхів і навчимо нас ідеальними фруктами пентенсії і оновлення в Христі нашої душі. й

Святий батько, в дні вашого земного життя багато славних хвороб і непідтверджуючих, страждаючи душі від гріхів і пасовищ загострився; тепер, стоячи перед Богом, лука Його милосердя, щоб заради вашого екскреції він може зацікавити нас, з любов'ю тих, хто відзначає вашу святу пам'ять, і дати нам силу в спокусах, сміливість у боротьбі з духом лушпиння, що шукає наше вічне знищення, надає нам прощення всіх наших гріхів, і дає нам мир у нашій роботі, і дає нам любов у нашій роботі, і з нашою роботою.

До неї, Святий благовірний Отець, втілює нас, слідуючи прикладу вашого життя святих, любові та самосприяння виконанню, відхиляючи зв’язки грішного життя, шукати небесні палаци, навіть як ми славимося найбільш милосердним потрійним потоком нашого Господа назавжди і коли-небудь. Амен.



У нас є багато неприємностей і сюрпризів. Однак не знеболювати і тримати віру в серці. Це те, як Пайсіус Святої гори навчив нас, і ми обов'язково повинні дотримуватися цього шляху.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное