Інструкція по випіканню печива в паперових формах

Завжди запечені коржі в хороших формах, мій бабуся успадкував їх. Але цього року ви не можете до них, ви повинні вийти. Так я купив паперові форми для тортів, другу в таких років вже 5 духовок і каже, що це дуже зручно, і тістечка самі виходять смачними і ароматними.

Сьогодні видання. "Сайт" Я готовий до вас, шановний читач, керівництво випічка в паперових формах. Всі тонкощі приготування!

р.

Паперові прес-форми для кулічів Кулічі - сезонні випічка, ми випікаємо їх тільки раз на рік, адже спеціальні форми для приготування. пашал Тільки кілька набутих. Це де приходять одноразові паперові форми. Вартість таких форм порівняно низька. Розміри - для будь-якого смаку, від гігантських тортів до дрібних і акуратних кексів.

Ці форми завжди красиво виглядають. Печиво в паперових формах не прилипають до паперу, відмінно запікають і рівномірно обсмажують як зверху, так і з боків.

Ось пара хитрощів, щоб зробити папір-форма Я зробив великий!

Куличі в паперовій формі
  1. Використовуйте тільки свіжі, живі дріжджі та борошно найвищого класу. Обов'язково просіяти його перед застосуванням. Те ж саме йде на вершкове масло. Він повинен бути свіжим, і перед перемішуванням тесту, його розм'якшують при кімнатній температурі або розтоплюється.
  2. Якщо ви придбали світлі прес-форми, в яких папір виглядає як воску, то не змащувати стіни маслом, але дно все ще потрібно змащувати маслом - або вершковим або рослинним. Темні форми повинні бути повністю змащеними. Овершена частина чашок не зіпсує, і вона буде легше для вас, щоб отримати торти з них.

10749123

3. Печиво в паперових формах випікають в добре розігрітій духовці при температурі 180 до 200 градусів.
  4. Час перебування печі В залежності від їх розміру і може змінюватися в середньому від 20 до 40 хвилин. Щоб бути впевненим, краще перевірити готовність тортів на сухому дерев'яному шпалі. Це, тим більше тістечок, які випікають одночасно, чим довше потрібно прогріти цю масу тіста і випікати, а тим менше тістечок випікають, тим менше часу потрібно випікати.

5. Краще випікати коржі по черзі, в однакових розмірах форм, потім їх запікають одночасно і не потрібно знову відкрити піч.
  6. Готові файли cookie Покладіть бічні прокладки на кухонний рушник і дайте їй охолонути, перевертаючи їх пару раз, щоб сторони не приклеїлися. Маленькі можна покласти просто на дно, але обов'язково на товстий рушник. 3571.0426

Паперові форми для тортів Інгредієнти
  • 900г борошна
  • 300 мл молока
  • 30г свіжих дріжджів
  • 3 яйця
  • 250г цукру
  • 150г вершкове масло
  • 0,5 ч.л. лимонного соку
  • 150г родзинки
  • 1 ч.л. кориці
  • рослинне масло
  • пилосос

Підготовка
  1. Для приготування опари змішайте 2 столові ложки цукру свіжими дріжджами і теплим молоком. Перемішайте і залиште в теплому місці протягом 10-15 хвилин.

2. Скуштуйте борошно двічі через сито. Скло борошна заливають в глибоку миску, а потім заливають залишився теплом молоком. Подивитись його добре.
  3. Залийте дріжджову масу в миску для змішування молока. Стирайте акуратно, накрийте ємність харчовою плівкою або рушником і поставте в тепле місце протягом 30 хвилин.

4. Відокремити яєчні білки з жовтків. Поставте ковдру в холодильник. Їх можна використовувати для приготування глазурі. Приєднуйтесь до жовтків з цукром і збити міксером 3-5 хвилин. Додайте розтоплене масло і зберігайте збивання.

5. Пара підходу опаку з яєчно-сугарною сумішшю. Поступово вводять борошно. Змішайте тісто спочатку ложкою, потім змішайте своїми руками, попередньо змащуючи їх рослинним маслом. Також змішайте корицю і родзинки в тісті. Поставте тісто в чашу, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште його в тепле місце протягом години або навіть навпіл.

6. Зріжте тісто знову, а потім розділіть його на форми. Змащувати паперові форми зсередини рослинною олією і залити їх не більше половини. Залиште його в теплому місці 20 хвилин. Випікати коржі в духовці нагріти до 180 градусів за 40-45 хвилин. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.

7. Залиште готові коржі до повного охолодження, після чого поріжте глазур'ю. Рецепт глазуру можна використовувати будь-яким. Для білкової глазурі збивають охолоджені білки з цукром до очищення з'являються рельєфні візерунки. Занурення в отриману глазуровану вершину торта. Не варто видаляти їх з паперових форм для цього, деякі знімаються, інші залишають. Я пішов. папір І я збираю його до того, як я її зрізав.

Ті, які вже випікають торти для своєї сім'ї, більше ніж раз і не двічі знають, скільки зусиль, часу і зусиль, що це займе, тому що дріжджове випікання вимагає особливого підходу. Я пропоную вам дізнатися, як зробити ніжний торт за рецептом Maggie Glaser.

Таким чином, цей кулич виготовлений буде розбити всі стереотипи про правила приготування. Важко вірити, але тісто йде в холодильник!

Р

Що таке? випічка Ви використовуєте файли cookie? У вас є улюблений рецепт печива? Я буду щасливий, якщо ви можете поділитися своїми фотографіями з нами в коментарях!