Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

Цього року я буду робити Великодній торт. дріжджі Ольга Матвей рецепт. Мій друг вже запечена тістечка на ньому, і вона працювала, тому рецепт тестується! Тісто добре піднімається, а сам куліч залишається вологим і м'яким протягом тривалого часу.

Тільки родзинки бажано замочити, так як сухі родзинки будуть виводити вологу з тіста і тістечок не буде вологим. Я замочував мої родзинки в апельсиновому соку: він смакує ще краще. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Пасхальний кулич на сухих дріжджах Сьогодні видання "Сайт" Я буду ділитися з вами, шановним читачем, інструкціями для приготування їжі. пилосос на сухих дріжджах за рецептом Ольги Мавей. У формах я залишаю тісто на годину, а потім запікаю його!

Тест інгредієнти
  • 1кг борошна
  • 15г сухих дріжджів
  • 500 мл молока
  • 100г вершкове масло
  • 30 мл рослинної олії
  • 3 ст.л. горілки
  • 200г сметана
  • 5 яєць
  • 400г цукру
  • 4 ч.л. ванільний цукор
  • 1 ч.л. крохмаль
  • 200г родзинки
  • 1 ч.л. солі

Склади для прикраси
  • 3 білки
  • 9 ст. цукру

Підготовка
  1. У глибокій мисці для тіста перемішати все борошно з сухими дріжджами, помішати. Також заливаємо тепле молоко, розтоплене масло і рослинне масло. Залийте в тісто 3 столові ложки горілки, сметани і чайну ложку солі. Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

2. Візьміть 5 яєць і відокремте їх білки від жовтків у двох різних контейнерах. Збийте білки міксером до стабільної білої піни і відразу додайте їх до тесту. Змішайте жовтки з цукром і ванільним цукром. Отримати хороший міксер. Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

3. Жовті з цукром також додають в тісто, а тільки потім запускають перемішування тесту. Перемішайте тісто дерев'яною ложкою, а потім покрийте його кришкою або рушником і поставте її на 1,5 години в тепле місце для накиду. Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

4. Змішайте родзинки з чайною ложкою крохмалю і потім додайте в тісто. Дивитися з силіконовою лопаткою. Раїзини можна просто мити водою або замочити в воді або апельсиновому соку. Як я сказав вище, я оберіть апельсиновий сік, і ви робите те, що ви хочете.

5. Покрийте тісто кришкою, кладемо її в тепле місце і дайте на неї ще 2 рази. Піднятий тісто повинен бути трохи пропиленим. Для цього змащуйте руки рослинним маслом і злегка змийте тісто. Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

6. Змастити форми зсередини рослинною олією і залити їх не більше половини. Покрийте торти рушником і поставте їх в тепле місце протягом години. Випікати коржі в духовці нагріти до 180 градусів за 40-45 хвилин. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою. Інструкція по приготуванню кулич на сухих дріжджах за рецептом Ольги Матвей

7. Для глазур У зручному контейнері збити білок на стабільну піну, а тільки потім додати цукор в неї і знову збити. Готова глазур прикрасить кулічі, а потім доповнюємо ковпачок з посипками, мастичними фігурками або сушеними фруктами за смаком. Так що шапочка не липка і посипка не розмалює білок, можна замочити 1 чайну ложку желатину в 50 мілілітрів води і нагрівати її розчинити, а потім перемішати її збитим білком.

Якщо ви все ще впевнені, що Великодній кульич готується до довгого часу, то час змінити розум. Я пропоную вам ознайомитися з рецептом для кавового та сирного тіста з шоколадом та печивом. Приготування такого торта дуже простий і виходить неймовірно соковитим і помірно солодким!

Цей рецепт. пашал Дуже зручно готувати. Так не хвилюйтеся, ви не знаєте, що це зробити! Чи можливо ангели допомогти вам і ваших близьких на Великодні.