18
Як зберігати їжу в холодильнику
В цілому холодильник в рази ізоляції стає практично центральним об'єктом в будинку: якщо перед тим не дуже доглядати, як і чим його заповнювати, зараз ви досить турбуєтеся про питання. Як зберігати зелень в холодильникуй Саме тому ви плануєте зупинитися в будинку на наступний тиждень. Ви приносили гору їжі, зараз потрібно правильно розпоряджатися всім.
Ви коли-небудь дивилися, чому є тільки вісім клітин в холодильнику в яєчному розділі, поки ви приносите десятки з магазину? Щоб бути чесним, це викликає реальну когнітивну диссонанс у мене. Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися, де ця невідповідність приходить. Поговоримо про харчування в холодильнику.
Ви не плануєте з'являтися в магазині протягом тижня, і cilantro і dill хочуть тримати свіжі. Обгорніть зелень вологою натуральною бавовняною або лляною тканиною і вставте їх в рослинне відділення. За замовчуванням, це нижній полиці. Підвіконня і петрушка прекрасно почуваються в пластиковому відро з водою, якщо вони стоять вертикально. Не загортайте зелень в мішках, там вона швидко замахає.
Зазвичай холодильник заповнюється за принципом «Я бачу вільний місце – скарб». Простір всередині холодильника необхідно організувати. Ковбаска для ковбасної, консервованої їжі для консервованої їжі. Ми оперативно співпрацюємо з цим, щоб вихована сім'я не соромилася себе протягом всього тижня.
р.
У цьому розділі холодильника, голодні люди пекнуть не менше, тому він дрібно розташований внизу холодильника так, щоб не згинатися знову. Це місце, щоб зберегти все окремо. Поставте все в пакети, контейнери, коробки і - в бункерах! Льодовику також заморожують окремо, щоб не бути просоченими запахами.
Чому клітини Важко, нарешті, потрапив до головної інтриги Чому яйця продають в десятки і тільки вісім може бути завантажені? Справа в тому, що велика кількість холодильників виробляється відповідно до європейського стандарту, а в Європі курячі яйця традиційно продаються на вісім штук. Найчастіше, 6 або 12. Чому ми не знайшли, але все можна знайти в Інтернеті.
Ми бажаємо вам приємної ізоляції! Не забудьте, що мінімальний рух і збільшені порції будуть перенесені на ще тонкі сторони. Щоб зберегти м'язи, виконайте цей комплекс нескладних вправ без будь-яких інвентаризації, сидячи в домашніх умовах. Якщо ви знаєте краще, як зберігати зелені в холодильнику, обов'язково напишіть про це в коментарях. І ми хочемо, щоб вам було здорове здоров’я і непристойна твердість духу!
Ви коли-небудь дивилися, чому є тільки вісім клітин в холодильнику в яєчному розділі, поки ви приносите десятки з магазину? Щоб бути чесним, це викликає реальну когнітивну диссонанс у мене. Редакція "Сайт" Я вирішив дізнатися, де ця невідповідність приходить. Поговоримо про харчування в холодильнику.
Ви не плануєте з'являтися в магазині протягом тижня, і cilantro і dill хочуть тримати свіжі. Обгорніть зелень вологою натуральною бавовняною або лляною тканиною і вставте їх в рослинне відділення. За замовчуванням, це нижній полиці. Підвіконня і петрушка прекрасно почуваються в пластиковому відро з водою, якщо вони стоять вертикально. Не загортайте зелень в мішках, там вона швидко замахає.
Зазвичай холодильник заповнюється за принципом «Я бачу вільний місце – скарб». Простір всередині холодильника необхідно організувати. Ковбаска для ковбасної, консервованої їжі для консервованої їжі. Ми оперативно співпрацюємо з цим, щоб вихована сім'я не соромилася себе протягом всього тижня.
р.
- Молоко.
Збереження молока на дверцятах - погана ідея. Це найбільш чутлива зона в холодильнику, постійно піддається перепаду температур, припливне короткочасне. Але буває тисяч разів на добу. Молоко в таких умовах швидше скинутиметься. Так вона глибше. 58 - Консервовані продукти
Огірки і варення краще розміщені на верхній полиці. Коли двері відкриваються, теплий повітря надходить в холодильник і забирає час на охолодження. Це означає, що верхня частина фотокамери трохи «похилого», ніж решта, що означає, що вся палька там. Також можна покласти хліб, тільки накрити плівкою, щоб не висохнути. - М'ясо та риба
Вони зберігаються тільки в окремих контейнерах. Вони зазвичай поєднуються з холодильником. І це добре. По-перше, вони не торкаються один одному і не насичуються іншими запахами. А на контейнерах зверху можна покласти щось ще смачно, щоб заощадити місце. Як сир. - Овочі та фрукти
Як і багаторазові вироби, краще зберігати в нижній частині холодильника. Фрукти з овочами слід обрізати, так як, наприклад, яблука в холодильнику починають секретувати етилен, який зіпсує інші плоди швидше. Щоб бути чесним, тоді все теплолюбство краще зберігати зовні: холодильник тільки зіпсує швидше. Так овочі на ліву і фруктів праворуч! - Випи та соуси
Це місце на двері. Також можна класти яйця там. Вода і сік кладуть двері, всі види банок, пляшки, сумки - в центрі. Верхня секція, яка добре закривається, може бути виділена для медикаментів. Наприклад, інсулін потребує холоду. Молоді діти не повинні мати можливості досягнути цієї полиці за будь-яких обставин. - Готові страви
Виділіть окрему полицю для них і відрегулюйте її у висоту, щоб ваша улюблена сковорода з борщом була розміщена: полки легко знімаються і кладуть назад. Готові страви покласти в холодильник бажано вже охолонути, щоб не навантажити компресор. До речі, ви можете помітити дивний невеликий контейнер в комплекті холодильника. Оливкова олія. Не зберігайте масло в упаковці, зберігайте її в олії.
У цьому розділі холодильника, голодні люди пекнуть не менше, тому він дрібно розташований внизу холодильника так, щоб не згинатися знову. Це місце, щоб зберегти все окремо. Поставте все в пакети, контейнери, коробки і - в бункерах! Льодовику також заморожують окремо, щоб не бути просоченими запахами.
Чому клітини Важко, нарешті, потрапив до головної інтриги Чому яйця продають в десятки і тільки вісім може бути завантажені? Справа в тому, що велика кількість холодильників виробляється відповідно до європейського стандарту, а в Європі курячі яйця традиційно продаються на вісім штук. Найчастіше, 6 або 12. Чому ми не знайшли, але все можна знайти в Інтернеті.
Ми бажаємо вам приємної ізоляції! Не забудьте, що мінімальний рух і збільшені порції будуть перенесені на ще тонкі сторони. Щоб зберегти м'язи, виконайте цей комплекс нескладних вправ без будь-яких інвентаризації, сидячи в домашніх умовах. Якщо ви знаєте краще, як зберігати зелені в холодильнику, обов'язково напишіть про це в коментарях. І ми хочемо, щоб вам було здорове здоров’я і непристойна твердість духу!