Рецепт ікра баклажанів з цибулею

У карантині я готую смачну ікру в румунській мові. На основі баклажанів з цибулею. Я знайшов спосіб приготування цієї смачної їжі в онуку бабусі з рецептами.

Я пам'ятаю, що бабуся називається цим закускою. "Поор ікра".й А потім вона додала, сміється, "Річ люди ніколи не зможуть оцінити свій смак!"

Баклажани з цибулею Сьогодні видання "Сайт" ділитися інструкціями приготування Румунський баклажанй Доброго дня!

інгредієнти
  • 2 баклажани
  • 1 цибулина
  • 1,5 ч.л. оцту (25%)
  • 0,5 ч.л. лимонного соку
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • 50-70г кріп
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Вимийте баклажани, випадково кладемо їх виделкою по всій поверхні рослинного і кладемо їх запікають в духовці при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин до готовності.

2. Піляти, мити і дрібно нарізати цибулю. Залийте цибулю в зручну ємність, солоний, перець за смаком і маринуйте його в оцеті і лимонному соку протягом 15 хвилин.

3. Очистити баклажани з шкіри і подрібнити ножем або блендером.

4. Пробити баклажани цибулею. Додайте рослинне масло і подрібнений кріп (за бажанням). Подивитись його добре.

5. Це, баклажани готовий. Bon appetit!

Редакційна колегія Також я можу дізнатися, як приготувати смачну домашню каву. За кольором, консистенцією і смаком, цей ікра складно відрізнити від того, що продається на всіх полицях колись величезної, і зараз нестійкої країни.

Баклажани з цибулею, приготовані таким чином, дуже смачні, ароматні і пряні. Ця ікра хороша як доповнення до м'яса або шашлику запечена в духовці, але з хлібом вона не менш смачна.

Посуд. Смоктати З цим рецептом ваша родина буде любити її!