Історія створення химна до Матері Божої Матері «Хайл, наречена нареченої»

Яскраві дні після Пасхи краще пердятЦе не теплиця світу. Я прочитав aloud: «Холя Матері Божої Матері, радіс, наречена Невідомого...» і душа відразу стає світлом, легкою і спокійною. Химн до Матері Божої Матері є потужним молитвою, що може працювати чудеса.

Сьогодні видання. "Сайт" Історія химн-робота «Хайл, Наречена наречена» і поділилася молитвою. Я читаю його щодня і відчуваю квіти цвітуть в моєму серці.

Химна до Богородиці Історія створення химна до Матері Божої Матері «Хайл, наречена нареченої»

Поява цього красивого химна приписується до Матері Божої Матері. Сен Непарус Егінай Він був великим чоловіком з великим серцем і міцною вірою. На своїх діях Нектаріус завоював любов і повагу багатьох людей. Він прийшов з дуже бідної сім'ї і з раннього віку мав велике бажання вчитися і служити Богу.

У своїй молоді він був настільки бідним, що він ледь мав достатньо харчуватися. Анастасій (назва, надана Нектаріуса від народження) з тих пір молиться - і вищі сили відправили його на шляху людей, які допомогли йому вчитися і стати священиком.

Протягом багатьох років він піднімав кар'єрну сходинку, але навіть після того, як призначався митрополит Митрополита Пентаполя, він писав: «Сан не підняв її власнику, тільки життєдіяльності має владу елевації». Він все ще бажав любові і гумору.

Випадковий нектаризм Його несправедливість і доброту не поховали любов і повагу віруючих. По дорозі. Неповторні люди Патріархату бояться, що універсальна любов до святителя призведе до його серед кандидатів на місце Святого Патріарха Олександра.

Нектаріус був розбитий і він був звільнений. Про рік жив майже без допомоги субсистенції, він не був зайнятий в будь-якому місці.

Після того, як Сен Непарус Егіна, вичерпається бідністю і шокується зрадою і не довіря всіх своїх друзів і близьких, променених в подрібненні, серце його наповнене дивним миром.

Здавалося б, послухати співачки. Він дивився і побачив Пресвята Богородиця Акомпанений хостом ангелів співати в спеціальній пісні: «Поведінка Господнього, Пресвята Богородиця, радіс, наречена нареченої ...»

Свята Божа Матір зустрілася з святом, щоб написати цю пісню, щоб люди співали його разом з ангелами. Так що ця молитва стала відомою химною матір'ю! І знову стала священиком.

Нектаріус провів останні 12 років свого життя в конвенції, заснованому ним на острові Агіна.

Духові діти старшого віку сказали, що завдяки Молитва Єлизавета Чи не тільки ситуація на острові змінилася для кращого (приблизних і рум'яних припинених), але і зміни клімату. Селяни більше, ніж один раз оскаржилися на молитву допомогу лікуванню під час посухи: через молитву Владики Нектаріуса, благословенний дощ прийшов на землю.

Після смерті Нектаріуса, коли тіло померлого почав міняти, його сорочка випадково розміщувалася на ліжку паралізованого хворого, що лежав поруч, і він загострився. Доля Божої Матері дійсно дивовижна.

Історія створення химна до Матері Божої Матері «Хайл, наречена нареченої» р.

Молитва: «Подорож, наречена нареченої» «Марина, незаймана чистої, Пресвята Богородиця,
Наречена, наречена.
Королева Маті Дево, Виконавець охоплює всі,
Наречена, наречена.
Невідтворний блиск.
Наречена, наречена.
Особини дівчині радості, а найвибагливіші ангели,
Наречена, наречена.
Небо є гонест харчування, і світло більше світла, ніж світло,
Наречена, наречена.
Найбідніша леді всіх небесних армій,
Наречена, наречена.

Всі надії фортепіано, виконання пророків,
Наречена, наречена.
Твоє мистецтво Божої Матері,
Наречена, наречена.
І до діви радості, і до матері Отрадо,
Наречена, наречена.
Майстер, наші душі очищаються,
Наречена, наречена.
Викривлення хмар, а також нанесених.
Наречена, наречена.
Слабкий і міжнаряддя, надія ненадійного,
Наречена, наречена.

Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа
Наречена, наречена.
Аарон Вурм, судно тихої радості,
Наречена, наречена.
Всі вудки і вудки затишні, в неприємності і засобі.
Наречена, наречена.
Sacred і Immaculate, Леді всіх,
Наречена, наречена.
Недоліки до мене занурення Божественного сина,
Наречена, наречена.
Порадник сальвації, як я знизився, Я закликав Т:

Наречена, наречена.

Я також рекомендую послухайте цю молитву Виконується дитячим та молодіжним хором св. Івана Дамасене!

https://www.youtube.com/watch? v=25v8LpelgPI

Сьогодні в світі з'явилися важкі і непогані часи. Людина відчуває одну з тих криз, які ми повинні всі обличчя разом. Миру розуму і віру в краще допомагає багато знайти молитву.

Я також ознайомлюю себе з молитвою міцності та захисту від будь-якого нещастя. Будь ласка, зв'яжіться з нами

Я слухаю і читаю химну до Матері Божої Матері і на душу! Я перейде до іншого світу.

Яка молитва допоможе вам знайти? гармонія? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях. Боже!