Енергетичний потенціал є важливою силою. й

Енергетичний потенціал є важливою силою, яка свідчить про духовний розвиток людини, це здатність діяти. Тільки енергетичний потенціал залежить від рівня розвитку людини. Не так само, як і енергія. Не може бути рівноправності між ними.

Відмінності між ними краще бачити у відносинах з другим законом термодинаміки. Ентропія є невід’ємною. Що стосується енергетичного потенціалу, то він однаково успішно бере участь в обох процесах ентропії (глянцевого) та антиентропейного (повернення). Це означає, що енергетичний потенціал можна описати як енергія, збагачена новими функціями.

Енергетичний потенціал є базовим, генетично отриманим від батьків, а також оперативним – додатково заробленою особою самостійно в процесі життя. Цей трикутник енергії, біофілд, впливає не тільки на навколишнє середовище, але і всі системи в організмі і кожну клітинку окремо. В залежності від рівня їх духовного розвитку люди використовують їх енергію різними способами: деякі - за матеріальні цінності, інші - за задоволення, а інші - для самовдосконалення і творчості, досягнення успіху в житті і без втрати здоров'я.

Основні (базові) енергетичний потенціал людини успадкуються на пологах. Надається дитина не менше батьків, щоб він міг піти далі, ніж вони. Закон природи. Це фундамент, що забезпечує життя без порушення цілісності душі і тіла. Людина, що живе в гармонії з природою і слухняним до мудрості тіла (без компромації здоров'я) живе довго здоровим, зберігаючи вакантність, ефективність і чіткий розум.

Операційно-оптимізований енергетичний потенціал є енергією, яка людина багатоповерхівок протягом життя і що дає йому можливість діяти. Його суть полягає в тому, що чим більше енергії людина використовує, тим більше він отримує, за умови, що він не порушує цілісність (домін тіла).

Тобто необхідно працювати до такого ступеня втоми, що повернення (анти-антитропія) енергетична хвиля не тільки відновила міцність, але і додана енергія. Ми проводимо нашу енергію на підтримку здоров’я, підготовки та життєдіяльності, але паралельно з дорогою, є механізм повернення (анти-вхідний), що дозволяє нам відновити та збільшити оперативний потенціал енергії.

Наприклад, людина працювала важкою, переїхала, втомилася, але одночасно зміцнила респіратор, мотор та інші системи, які повертають йому нову придбану енергію і гарне настрій. Якщо людина слухає голос свого тіла, його дії, думки та почуття запускають антипротонічний механізм.

Одержаний таким чином енергії є поле, на якому народжуються думки та почуття, бо можна відчути, що з'являється в енергетичній галузі людської діяльності, і це почуття може бути переконливо лише тоді, коли оперативний потенціал енергії досить загуснути сенсорну інформацію в думці, тобто, щоб її відреставрувати. Якщо людина живе, граючи зуби, вирощує зло і деструктивні думки, його оперативний потенціал енергії вигорає, викриваючи основний. Займіть висновок: відлякуйте оперативний енергетичний потенціал, чим банально думки.

Негативні емоції: «Я не хочу, нудно, але я роблю», «Я не люблю, я не можу, але я роблю», не включаю антивірусний процес, і привести до великих втрат: скільки ви витрачали, так погано! Якщо відходи енергії виникають на тлі негативних почуттів і емоцій, то на фоні негативних почуттів і емоцій з'являються тільки ентропний механізм (глянцевий) роботи, ефективність пада, хронічні захворювання.

Так ми можемо зробити висновок, що просто нічого не виходить з ніде, нічого не йде в будь-яку точку. Наш досвід, заряджений з збереженою базовою і накопичується оперативна енергія на життя, не зникне, але об'єднання в універсальну енергетику і інформаційний поле, з якого ми потім малюємо енергію і інформацію для успіху в житті.