Меню стандартного радянського столу на день народження

З Днем народження! Вчора ми думали про те, що робити з святковийЯ запитав мій тато, що він хотів мій мама і я варити для нього. І сказав він із ностальгією в голосі: «Я хочу, щоб святковий стіл на день народження був наповнений стравами, а гості сіли до ранку і сян пісень». І м'ясо, риба і птах. А майонезні салати! Не ваші креветки і авокадо на таст.

Доброго дня! Тоді вони знають, як весело провести час, з задоволенням - і отримали гості, і пішли відвідати. Це його. Українська І вони здивовані іноземці з великою кількістю і деякою жорсткістю.

р.

Святковий стіл на день народження Сьогодні видання "Сайт" Я хочу, щоб ви пам'ятаєте, що таке стандартне меню. радянський стіл на день народження і більше!

З середини 60-х років, коли наслідки Другої світової війни вже подолали, радянські мешканці почали намагатися жити красиво. Що цікаво, незважаючи на різноманітність варіантів приготування їжіКількість страв характерна практично будь-яким бенкетом.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

??? радянський бенкет. Рано '70-х Це був неприродний то що? #радянський бенкет #food #vintage #ssr #difference #holiday #tableful #delicatessen #holiday #ussr #vintage #soviet #holidayspring #oldphoto #oldphoto #oldphoto

Повідомлення від @ Natural_food_Росія (@natural_food_russia) 20 жовтня 2019 в 1:17pm PDT

До речі, ці страви можна знайти не тільки на святковому столі «день народження», а й на Новий рік, а й на будь-якому іншому святі.

Декорування столу М'ясо. Зазвичай запечені тушки гуси, індички і курчат. Для радянського свята характеризується такою презентацією, він відразу визначив статус таблиці. Чим більша страва, на якій подається обсмаження, тим краще. Виріжте цю пишність на столі, яка не завжди була хорошою для зовнішнього вигляду.

Курка вітрова. Найпростіший спосіб приготування їжі. Маринувати курку і покласти її в духовку! У 1,5 години все зроблено! #chicken#chickeninspiration#prettychchicken#simple рецепти#секс машини #азиатски масаж#танцуваща#ohmibosan#ohmibosan

Пост поділився Ірина Тараненко (@gotovly_vkusno) 14 лютого 2020 в 11:37pm PST

Крім м'ясних, солоних грибів, подаються солі і помідори, які також заслуговували на стіл своє важливе місце. Я думаю, що немає необхідності сказати, що всі ці гастрономічні захоплення подаються в красивому розписі і, якщо це можливо, в кристалі страви.

Рибні страви часто подаються з грави. Пам'ятайте в "Залізо Fate": "Що таке дегустація, це раб твоїх!" Хоча, в правді, це не загиблий, але дуже смачний і ситний! Якщо риба була не дуже велика, її обсмажили на шматках.

#азиатски масаж#мечтаещи#мечтаещи#лизане

A post shared by Анна (@anna_albertino) на Січ 1, 2019 в 4:02am PST

На столі обов'язково присутні сережки імийки, нарізані шматочками, поливають рослинною олією і густо покривають цибулю кільцями. З рота цієї оселедця, як правило, купівля зелені цибулі або лист петрушки протрудили, які поклали виграшну точку в цій гастрономічній конструкції.

Сережка або Сардин? Івасі – це Далека східна саардина, більшість жителів нашої країни краще відомі як «сережа Івасі». Івасі був цінний особливо: вважається, що це невелика, жирна і незвично смачна сережка. По суті, сардин Iwasi є лише близьким родичем Тихоокеанського оселедця. Вони відносяться до однієї сім'ї сережок і дуже схожі за зовнішнім виглядом. І ім'я Ямита перейшла до нас з японської мови: від японської мови він перекладається - сардину. Після того, як ловити Івасі був дуже великим: він був зловлений на узбережжі Курильських островів, Сахалін і Камчатка. Проте, у 80-х роках Імей практично зникнув з російських вод, населення виснажувало, і рибальство було заборонено протягом 25 років. В останні роки в Курілових вод спостерігаються величезні школи Далеких східних сардини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз._______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Повідомлення від ICRA Fish CURSK (@stihiya_vkusa) 31 січня 2019 в 7:46am PST

Якщо ми говоримо про рибу, хочу згадати сендвічі. Ригай Хліб змащують майонезом або вершковим маслом, по одному або два шпатини і шматочком лимона або марели. Тексти пісень, а це означає: І я скажу вам, це було смачно!

Ехое снеки ля Радянського Союзу? шкідливі? але смачно? #sands #sandwiches #snacks#радянський бенкет#секс машини#лизане

Повідомлення від Ekaterina (@ekobezch) 29 жовтня 2018 в 11:45pm PDT

Язик червоної ікрою експонувався як найвищий шик. У 70-х роках минулого століття вартість 4 рублів 70 копеків. Наповнивши їх "до брика", зберігайте на тривалий час, до свята. Однак це більш типове для радянського новорічного меню.

Ми починаємо їсти божественні страви на день народження Машенкіна? #фосептембар КСНУМКС, КСНУМКС

Пост поділився Юлії ???? (@_touchless_) на Sep 18, 2016 в 2:38am PDT

Снаки і салати Відомий радянський стіл і велика кількість закусок і салатів. Нарізані літні ягоди, скибочки московської ковбаси і сир викладають на одну пластину з ковбасою в колі або в центрі. Також в якості закуски були дуже популярні фаршировані яйця.

Привіт, привітний, смачний кожен? Щасливий Новий рік, люди! #Новий рік 2020 #Новий рік #2020 #стралі30x #заслужений #радянський бенкет #заслужений новий рік

A post shared by Dima Feroz? (@dimaferoz) на Січ 1, 2020 в 10:22am PST

І звичайно, салатГоловне блюдо на будь-якому святковому столі. Вони приготували її у великій кількості, швидко розкидають його на столі!

Салати, як і зараз, були кілька. В основному, меню салату складається з тієї ж оливкової, ялинки під шубою і мімоза. На менш значущих відпустках ріжуться велика чаша з вініграту або салату з дивним іменем «Гати в саду».

Mimosa салатний ???

A post shared by Marina ??? (@marinella8018) на 8 березня 2018 в 3:23am PST

Десерти очолювали домашні торти - «Медовіч» і «Наполон». Фруктовий десерт не розглядався в часі. Зазвичай заміщені консервованими грушами і яблуками, сливами і вишнями. На столі пощастило і гордо кладуть консервовані персики!

#tort#tortome #tortmedovik #tort

A post shared by Peats На замовлення (@tortiki_jana) 29 квітня 2020 в 3:03am PDT

Я також пам'ятаю, як мій мама зробив мене делікатесом - домашній желе "Бірське молоко" від сметани з цукром і какао. Чудово смачний і ніжний десерт!

Як печиво - горіхи з конденсованими, приготовані в спеціальному оселі виробництва ГДР.

Якщо ви щасливий власник таких форм нижче рецепта. Це улюблена делікація з дитинства! ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Потрібно: 200 грам вершкового масла 100г цукру 2 яйця 3 склянки борошна 1 ч.л. солі 0,5 ч.л. соди 1 ст.л. оцту 1 банку варених конденсаторів — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — масло розм’якшене або натирають на тертці. Додати цукор, яйця, борошно, сіль. Стирати його вгору. Додайте кальмаровану соду оцту. Добре змішування. Прогріваємо форму, змащуємо її маслом, виводимо шматочки тесту в лавках. У нас трохи більше вогню, ніж середня. З одного боку, перевернувшись. Візьміть, готовий. Коли він крутий, ми підкреслюємо краю горіхів ножем. Заливаємо половину горіха згущеним конденсатом. Поставте половинки разом. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Пост поділився Юлії. Стиліст і художник? (@juliyawwww) 30 квітня 2020 в 1:58am PDT

У епоху розвиненого соціалізму наші мами і бабусями показали реальні чудеса винахідливості готувати смачні продукти з найпростіших продуктів, які багато ще вважають їх улюбленим.

Як зробити шедеври з простих продуктів: 12 радянських страв, які не відомі як оливкова або ялинка під шубою, але також заслуговують увагу!

Winigrette /Vinaigrette Beet Products – 300г Морква – 150г Картопля – 150г Заморожені горохи – 150г Салат Білий – 100г Лимонний сік – 4-5год Сіль – 0.25hspoons Рослинна олія – 4-5 tsps #vinigret #delicious #vegetarian Рецепти #vitamins #pp #vegan #salad #recipes #healthylifestyle #foodyshare

Пост поділений Анжеліною (@angelinakustov) 26 квітня 2020 в 9:27am PDT

Таблиці в дні Земії радянських народів були пишними і смачними, але основою стала настрій. Дуже весело, спокійно, без зайвих обрядів, з піснями і танцями. Якщо таблиця була простою. Дуже важливо, щоб він був затишним!

І як було святково. День народження у вашій родині? Я хотів би поділитися своїми спогадами та традиціями. Давайте святкуйте разом і розкрийте всю суть радянського столу «день народження»!