Які дачники зустрічаються в Нідерландах і що робити на них

Нидерланды (перекладені як «низи») - красива країна, де майже кожен метр землі відмовляється від моря. Тому земля тут стала неоцінним ресурсом, кожен брухт якого піклується і ретельно використовується.

Ця обставина, встановлена на звичайному для нас котеджі 6, викликає свого роду відбитків, що робить голландські палички не на всіх, як наші.

Сьогодні видання. "Сайт" представить читачів типовим голландським чаєм і намагатися з'ясувати, що місцеві жителі роблять на них.

Більшість наших співвітчизників використовують кожен візит до країни, щоб побудувати щось, поліпшити або їздити в саду до вечора.

Пофарбувати кудись, змащувати кудись. Якщо ви нічого не робимо, ви отримуєте багато проблем.

А якщо ви плануєте мати власні овочі та зелень, це щоденна робота. «Рест» в будь-який день в ліжках, а ввечері ви загиблитесь, скаржавшись на тиск і біль у спині. Пам'ятний живопис?

У європейських країнах ситуація досить різна. Земельні ділянки віддають перевагу не купувати, тому що це простежується і дорого процес, і просто оренда. Така земля в парі акрів більш як міні-бедини з будинками для живих і крихітних розширень для садового обладнання.

1. Перший голландський варіант для відпочинку і вирощування зернових культур - невеликий сад на подвір'ї.
    Перегляд цього повідомлення в Instagram

й Sommardrömmar från Österlen är aldrig fel även om просто denna vy känns otroligt avlägsen i början av mars. Idag ska jag fortsätta att greja i помаранчевийriet och kanske baka en kaka, vi får väl se om надихнула håller i sig. Ха фін söndag alla! ??? Літні мрії з Österlen ніколи не виявляються, хоча цей вид відчуває себе неймовірно віддаленим на початку березня. Сьогодні Я продовжую робити речі в консерваторії і, можливо, запікати шоколадний торт, ми побачимо, якщо натхнення тримається. У нас є гарна неділя! #азиатски масаж#мастурбиране#мастурбиране

A post shared by Trädgårdsdesign & Kurser (@karolinalansmansgarden) на 1 березня 2020 в 12:34am PST

У тому ж саду можна виділити невелику частину землі для овочів і трав. Моєстуїн - сад біля будинку. Як кажуть, що ваш будинок є вашим правилом. Головне не виростити нічого, що призведе до незручності сусідам.

Ось тільки двори в Голландії маленькі, дощів майже кожен день, і бур'яни виростають - просто встигнуть до бур'янів.

2. Друга опція називається volkstuin. Це невеликий сад у садовому партнерстві. Сотні 4, як правило, з ліжками (примітки, що часто вони піднімаються), іноді парниками. Вони не купують, вони орендують. Які дачники зустрічаються в Нідерландах і що робити на них

І для цього вам доведеться бути пацієнтом: щоб отримати бажану частину землі, потрібно чекати на свою чергу. Іноді береться роки.

Залежно від розміру оренди буде коштувати кількасот євро. Окремо необхідно сплатити за воду, очисні споруди, страхові та членські внески.

Jaaa, besloten mijn huisje voorlopig te houden. Маар dan moet het wel в mijn stijl! Гелемальський синій. (Ніет ідеальний гейшільдерд, кам'яний вінець moet ook nog opgeknapt worden). Ну лейккер обідень. #tuinhuis #roze #paars #moestuin #joozesmoestuin #volkstuin #lunchen

16 травня 2020 в 3:53am PDT

Залежно від муніципальних положень, можуть бути споруди на ділянці: парник, брус або садовий будинок. У деяких будинках, які видаються муніципалітетом у вигляді окремого дозволу. Звичайно, тут немає необхідності говорити про баню.

ЗАРАЗ-для мене важлива частина весняного саду, оскільки вони дозволяють мені розпочати посів раніше, запобігти пересадці удару і захистити рослини від пізніх заморозків. Я використовую різні види рядів, в залежності від посівів, а також захистити рослини від шкідників. В даний час під чохлом: ранній картопля, полуниця, брокколі, редиски, салат і гірчиці зелень. До того ж було покриття над широкими квасолями. Незважаючи на те, що салат і гірчиця зелень досить важко, щоб не потребувати захисту, я помітив, що рослини під кришкою ростуть помітно швидше. Вже в тиждень з'явився мороз минулого дня і буде більше в чистому тижні тому я сподіваюся, що цвіте полуниці і ранньою картоплею буде захищено. Ви користуєтесь рядами кришок занадто? Якщо ви хочете дізнатися більше, є ціла глава на полонині сезону в моїй книзі Едітний рай.

6 травня 2020 в 6:29am PDT

Що робити в садовому партнерстві? Можна закрити садівництво або лежати на траві зі склянкою соку. Головне не забувати про догляд за сайтом. Після того, як в садових об'єднаннях правила передбачають виключення тих, хто погано піклується про землю. Навіть якщо вони правильно оплатити свої рахунки.

3. Третій варіант - vakantiehuis (південний будинок). Люди приходять тут, щоб розслабитися, йти на човнику, риболовлі, а не на землю. 13433 р.

Місце біля такого будинку може бути достатньо, наприклад, для посадки ягідних чагарників уздовж паркану.

З точної пекти тераса ана гниття води. Plompeblad Giethoorn-Guesthouse. Geheel privé зустрівся з ейгеном. Мідден в геті оголена центора ван Giethoorn. Мисливець #гіфтор #гіфторнвилиза #plompeblad #vakantiehuisje #vakantiehuisje #vakantieineigenland #vakantie #guesthouse #privevakantiehuis

A post shared by B&B Plompeblad (@bbplompeblad) 18 травня 2020 в 1:13am PDT

Але нідерландці не зазвичай роблять це. Може бути, психічність відрізняється, або, можливо, правила заборонити її.

Що робити в Голландії, я знаю зараз. І після такого туру я починаю оцінити більше батьківських 6 соток, які здавалося б, є величезною родзинкою. Я також захоплююсь тим, що робота голландська зуміла зробити свою невелику країну світовим лідером аграрного експорту.