Чому потрібно загортати рибні наповнювачі в лаваші листя

Є багато способів варити рибу, але мій улюблений риби запечена в лаваші. Виходить смачний, соковитий, апетитний, і головне - швидко і без мусів. Ну, начинка такої риби христина - Я не можу ставити його в слова. Намагатися!

Сьогодні видання. "Сайт" Покажіть, як запекти філе. риби-листй Неможливим є розбити!

Риба запечена в лаваші Інгредієнти
  • 600г риби філе
  • 2 яйця
  • 2-3 листи дрібної лаваші
  • 3 ст.л. сметани
  • 0,5 ст.л. тепла вода
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • 0,5 ч.л. гірчиці
  • 2-3 гілки петрушки
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • 55г сир
  • 2 ст.л. яблучного оцту
  • 1 ч.л. солі

43097310

Підготовка
  1. Спочатку потрібно маринувати цибулю. Зніміть його, вимийте її, поріжте її в муги і розірвавши її в кільця. Покласти цибулю в невеликій мисці, солоний, залити яблучний оцет і половину склянки води. Стирайте і залиште на 15-20 хвилин, щоб цибуля була добре маринована.

р.

2. Половина маринованої цибулі відправляємо в чашу блендера, також додаємо 1 яйце, зелень петрушки, гірчицю і рослинне масло (м краще взяти оливкову). Подрібніть все блендером на однорідність. Залийте отриманий соус в чашу і додайте столову ложку сметани до неї. Стирайте все разом.

3. Ви можете взяти будь-яку рибу, як правило, має заповнювач. Вимийте рибу і наріжте порціями. Покладіть кожну штуку в соусі.

4. Наріжте помідори в тонкі кола. Приготувати лаваш: порізати кожен лист лаваш навпіл. Навпіл лист лаваш спочатку викласти пару кіл помідорів, потім додати трохи соусу, а зверху викласти пару кілець з маринованої цибулі.

, Україна

5. Увімкніть лаваш в якийсь конверт. Зробіть конверти до виходу інгредієнтів. Покладіть отримані заготовки у вигляді випічки, змащуємо маслом. _ Новини

6. Один яйце збити з вінком, сіль і додати 1-2 столові ложки сметани, перемішати. Подрібніть сир і додайте до збитого яйця. Добре перемішати, а потім залити рибу в лаваш з цією сумішшю.

7. Випікайте блюдо в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 35 хвилин.

8. Це все. Риба в лаваші Заповнити. Бодибилдерши!

Я також пропоную дізнатися рецепт приготування риби в манжетному тісті з назвою «Голдриб». Цей корисний, неймовірно ефективний у подачі та легко приготувати блюдо прикрасить будь-який святковий стіл!

Риба, лаціна За цим рецептом він виходить дуже соковитим і ароматним. Заправка і соус додають до пікантності. Я послужу конверти гарячими, але також холодними, вони добре. Навіть ті, хто не зазвичай їсти рибу, запропонують для доповнення. Перевірити!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Дуже смачна страва!