25
Що викликає людей позбутися від іпотечних квартир
Кожен хоче мати власний куточок. Місце, яке можна влаштувати на свій смак, де ви будете відчувати себе затишно і комфортно. Таким чином, навіть іпотека і перспектива отримання заборгованості при купівлі будинку не страшно багато. «На кредиті, але на власній мові», – розповідається про нові домовласники. В той же час недоліки застав Вони намагаються не помітити. Принаймні не перший.
Я пам'ятаю, як за останні 10 років багато моїх друзів радіють, розставляючи в іпотечних квартирах. На великогабаритному масштабі відсвяткували будинок, якби вони намагалися забути хоча б за те, скільки доведеться платити. Але ми завжди робимо. Ми беремо кредити на весілля, а потім знімаємо в рік.
«Сьогодні вони намагаються продати ці квартири всіма засобами і всіма способами. Друзі і навіть продали іпотеку квартиру для переміщення в оренду. Хтось напевно закручував пальцем на храмі, але я розумію ці хлопці: для двох на околиці вони сплачували 25 тис. рублів, а зараз в центрі стріляти 15.
р.
Чому продаються іпотечні квартири?
Багато хто стверджує, що вже в першому році обов'язкових платежів вони переглянули свою думку про іпотечну нерухомість. У квартирі, за яку ви повинні платити за стільки часу.
В квартирі немає грошей. Таким чином, в той час як деякі вважають заставу, для інших він виходить, щоб бути рабство, з якою я хочу сказати, швидше за все,.
Я пам'ятаю, як за останні 10 років багато моїх друзів радіють, розставляючи в іпотечних квартирах. На великогабаритному масштабі відсвяткували будинок, якби вони намагалися забути хоча б за те, скільки доведеться платити. Але ми завжди робимо. Ми беремо кредити на весілля, а потім знімаємо в рік.
«Сьогодні вони намагаються продати ці квартири всіма засобами і всіма способами. Друзі і навіть продали іпотеку квартиру для переміщення в оренду. Хтось напевно закручував пальцем на храмі, але я розумію ці хлопці: для двох на околиці вони сплачували 25 тис. рублів, а зараз в центрі стріляти 15.
р.
Чому продаються іпотечні квартири?
- Розсилка
Ми створюємо в нашій голові ідеальний образ майбутньої квартири. Але знайти таку простору, яскраву, в хорошій місцевості, з відмінними видами з вікна і душі сусіди практично неможливо. І оскільки процес вже працює, потрібно вибрати один з доступних варіантів. Після того, як ви повинні продати, щоб знайти щось більш актуально для вашого бажання. - Циркуми
Деякі сім'ї перервуться, інші діти. У зв'язку з сімейними обставинами, зміна квартири стає необхідною. Багато при виборі житла очікують жити в одному місці для життя, і тому не враховуються плоска рідинаНаприклад, його близькість до центру. Це теж погано. - Відсутність грошей
Іноді люди переоцінюють свої фінансові можливості, а потім не можуть платити. Більш того, щоб отримати іпотеку, вони часто вказують більше доходів, ніж вони насправді мають. Чи можна обдурити банк, але потім як оплатити? Продам своє місце. - Економічна ситуація
Сьогодні іпотека може бути прийнята при меншій процентній ставці. Для тих, хто ще не сплачував кредит на 14%, це значна причина, щоб подумати, продати квартиру і взяти новий з більш ніжною платою.
Багато хто стверджує, що вже в першому році обов'язкових платежів вони переглянули свою думку про іпотечну нерухомість. У квартирі, за яку ви повинні платити за стільки часу.
В квартирі немає грошей. Таким чином, в той час як деякі вважають заставу, для інших він виходить, щоб бути рабство, з якою я хочу сказати, швидше за все,.