130
Інструкції для приготування млинців з полуницею і смачним соусом
Що може бути краще, ніж сир для сніданку? І зі свіжою полуницею! Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці з полуницею і полуничним соусом.
Ягода буде всередині млинця. Ви відчуєте приємний аромат полуниці і легкої кислинкою. До речі, соус з цього рецепта допомагає мені в багатьох стравах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сир з полуницею Інгредієнти для млинців
Соус інгредієнти
до 1 2 3 4 5+
Підготовка
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати незвичайні сири і яблучні млинці в сковороді. До того ж, до чашки чаю або теплого молока можна доповнювати.
Сир з полуницею за цим рецептом ніжний, повітряний, ароматний і дуже смачний. Крім полуниці, малини, чорниці, чорниці, банана, вишні або яблука з корицею можна додавати до таких млинців.
На мій погляд, це один з найсмачніших. варіанти сніданку для всієї родини. Діти оцінять цей рецепт!
Ягода буде всередині млинця. Ви відчуєте приємний аромат полуниці і легкої кислинкою. До речі, соус з цього рецепта допомагає мені в багатьох стравах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сир з полуницею Інгредієнти для млинців
- 500г сир
- 3-4 ст. цукру
- 4 ст.л. сималіна
- 1 яйце
- 4 ст. борошна
- 5г ванільний цукор
- щіпка
- 6-8 ягід свіжої полуниці
- рослинно-масляний
Соус інгредієнти
- 5 ягід полуниці
- 1 ст. л. мед
до 1 2 3 4 5+
Підготовка
- У зручному контейнері змішайте сир з яйцем, цукром, ванільним цукром і щіпкою солі.
- Додайте омоліну, перемішайте все ретельно і залиште на 15-20 хвилин.
- Залийте борошно в сир і перемішайте його знову. Тісто буде прилипати, але не додавати занадто багато борошна. З мокрими руками утворюємо торт з невеликої кількості сирного тіста, в середині якого викладають половину ягід полуниці. Якщо полуниця велика, додайте третину.
- Підігніть краї торта, утворюючи млинець так, щоб ягода була всередині. До того ж з залишилися тісто і полуницею. Насоси сирники в борошні, покласти їх на сковороду добре нагріти соняшниковою олією. Обсмажуємо млинці приблизно 2-3 хвилини перед рум’янкою на кожній стороні на середньому вогні.
686686 - Щоб зробити соус, розбити полуницю медом в блендері. Залийте цей соус і подайте їх до столу. Бон привіт! р.
Також я пропоную вам дізнатися, як приготувати незвичайні сири і яблучні млинці в сковороді. До того ж, до чашки чаю або теплого молока можна доповнювати.
Сир з полуницею за цим рецептом ніжний, повітряний, ароматний і дуже смачний. Крім полуниці, малини, чорниці, чорниці, банана, вишні або яблука з корицею можна додавати до таких млинців.
На мій погляд, це один з найсмачніших. варіанти сніданку для всієї родини. Діти оцінять цей рецепт!
Моделі джинсів, які не підходять для обличчя мудрої та респектабельної леді
Які знаки зодіаку мають найсильніший характер