16
Рецепт солодкої пасти з сиром та родзинками
З макаронів можна приготувати що-небудь. Вечірні десерти. Просто сьогодні я хочу розповісти вам одну хорошу річ. рецептий Діти особливо люблять цей десерт. Я пам'ятаю мами часто варити її як дитину. Це так смачний, він робить ваші пальці добре. Що приготувати солодку пасту, ми будемо говорити в цій статті.
Що приготувати з солодкими макаронами макароні є дуже популярним блюдом. Вони приходять до нас з Італії, де вони кулінарні тренди. Я не знаю всіх, хто не любить макарони, макарони або спагетті. Це завжди добре і смачно, і дуже легко приготувати їх. Кожен бачелор знає.
р.
Цей десерт сподобається любителям молочної продукції. Чудово поєднує сир, сметану і родзинки. В цілому, нам не потрібно занадто багато інгредієнтів. Переглянути повний список всіх, які потрібно нижче.
інгредієнти
Підготовка
Це простий і смачний рецепт. Солодкий паста сподобається дітям. Тут і сметана, і сир, і смачні здорові родзинки. До речі, можна додати сушені абрикоси або навіть замінити родзинки з ним. Я також додайте свіжі смородини - він виглядає дуже оригінально. Це те, що хтось любить. Насолодіться смачними та солодкими десертами сиру та макаронів. Не забудьте додати більше родзинок. Бон привіт!
Що приготувати з солодкими макаронами макароні є дуже популярним блюдом. Вони приходять до нас з Італії, де вони кулінарні тренди. Я не знаю всіх, хто не любить макарони, макарони або спагетті. Це завжди добре і смачно, і дуже легко приготувати їх. Кожен бачелор знає.
р.
Цей десерт сподобається любителям молочної продукції. Чудово поєднує сир, сметану і родзинки. В цілому, нам не потрібно занадто багато інгредієнтів. Переглянути повний список всіх, які потрібно нижче.
інгредієнти
- 300г паста
- 500г сир
- 4 яйця
- 120г цукру
- 150г 20% сметана
- 100г родзинки
- ванілі
- вершкове масло
Підготовка
- Для цього рецепта потрібно 300 грам пасти. Ви можете взяти будь-яку пасту. Ми відварюємо їх до готовності, головне не перетравлювати.
- Залийте сир в глибоку миску. Додати ванільний цукор: один мішок або 10 грам. Потім залийте 120 грам звичайного цукру і додайте 150 грам 20% сметани. Залийте чотири яйця і перемішайте все ретельно блендером. Необхідно мати однорідну масу.
- До готової маси додайте вимиті родзинки і відварені макарони, які слід мити під проточною водою і дати їм злив. Ретельно перемішати інгредієнти.
- Візьміть будь-яку відповідну форму і змащуйте вершковим маслом. Залийте в неї запечена маса з пастою і відправте на 25 хвилин в духовці, нагріта до 200 градусів. Виїжджайте десерт з духовки і дайте охолонути. р.
Це простий і смачний рецепт. Солодкий паста сподобається дітям. Тут і сметана, і сир, і смачні здорові родзинки. До речі, можна додати сушені абрикоси або навіть замінити родзинки з ним. Я також додайте свіжі смородини - він виглядає дуже оригінально. Це те, що хтось любить. Насолодіться смачними та солодкими десертами сиру та макаронів. Не забудьте додати більше родзинок. Бон привіт!
Прогноз змін на перший місяць літа від Angela Pearl
Головна глазуровані млинці з карамельом і як їх приготувати