25
Інструкція з приготування шоколадного торта з бананами за рецептом Ольги Матвей
Якщо ви хочете зробити свою сім'ю щасливими у вихідні дні, випікайте їх. шоколадний млин з бананами, горіхами і медом. За яку вона дуже вдячна. Торт вже був готовий до тесту і зрозумілий, що я запекла його знову. Ніжність неймовірна, вона буквально тане в роті!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування шоколаду беладоннай Не містить какао, але шоколад!
р.
Шоколадний торт з бананами Склад
Підготовка
Також я пропоную, як зробити шоколадно-банановий десерт без випічки. У охолодженому стані десерт легко нарізати і він відмінно зберігає форму!
Цей шоколадний торт з бананами є ніжністю. Вологий, повітряний, пористий, і найголовніше, його готують просто і без зайвих полос. Зробіть будинок щасливим. ЛатинкиДякую за це!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування шоколаду беладоннай Не містить какао, але шоколад!
р.
Шоколадний торт з бананами Склад
- 1.5 банани
- 120г мед
- 50г горіхи
- 60г цукру
- 3 яйця
- 60г борошна
- 50г вершкове масло
- 2 ч.л. розпушувача
- 90г шоколад
- щіпка
Підготовка
- У темному шоколаді додайте шматочок вершкового масла, прогрійте в водяній бані або в мікрохвильовці. Поміряйте його на однорідність.
- Зріжте банани в муги і поламайте їх виделкою. Горіхи подрібнюють ножем. Вимити яйця і відокремити білки від жовтків в 2 різних контейнерах.
- У зручному контейнері змішайте плавлений шоколад, банан, мед, подрібнені горіхи і 3 жовтки. Стирайте все разом.
- Додати розпушувач і посолити в борошно, а потім поєднати суху суміш з шоколадом. У окремому контейнері збити білки з цукром. Додайте збитий білок до тесту і перемішайте все до однорідності.
- Дно і боки форми для випікання (У мене це діаметром 22 сантиметрів) накривають пергаментним папером, а потім злегка змащують рослинним маслом. Залийте тісто в форму і рівномірно розподіліть її по всій поверхні. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 40-45 хвилин. Перевірте готовність з дерев'яною паличкою.
- Це, шоколадний млин готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, як зробити шоколадно-банановий десерт без випічки. У охолодженому стані десерт легко нарізати і він відмінно зберігає форму!
Цей шоколадний торт з бананами є ніжністю. Вологий, повітряний, пористий, і найголовніше, його готують просто і без зайвих полос. Зробіть будинок щасливим. ЛатинкиДякую за це!
Чому при смаженні шашликів вугілля не можна поливати водою і чому посипати їх сіллю
Чому затирають варені яйця через сито