35
Які котлети слід замочити маслом
"Чеська курка - це право робити!" Я сказав, що шукаю новий. рецепти з Ольги Мавей. У сирі були помідори, а з курки. Тексти пісень, а це означає: У будь-якому випадку, я думаю, дав мені спробувати. І ви знаєте, що домовласника все їсти.
Дуже смачний і смачний, що я готую більше. Масло з сиром всередині дає соковитість. Я рекомендую всім!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування курки млинцій Замочений маслом, додає ніжності і смаку!
Сирні пиріжки Склад
Підготовка
Редакційна колегія
Також я раджу ознайомитися з відмінним рецептом бюджетних котлет. Коли ви спробуєте їх, ви не можете відразу ж вгадати, що вони зроблені з: чи гриби, риби або овочів. І головна складова в них - звичайна цибуля!
Кошик руді Цей рецепт незвичайний і дуже смачний. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл, хоча підійде вечеря на звичайному будні.
Анімуйте свій будинок з цими котлетами, а фото результатів їх роботи, поділених нами в коментарях!
Дуже смачний і смачний, що я готую більше. Масло з сиром всередині дає соковитість. Я рекомендую всім!
Сьогодні видання. "Сайт" Поділіться інструкціями приготування курки млинцій Замочений маслом, додає ніжності і смаку!
Сирні пиріжки Склад
- 1кг курячий мелений
- 2 цибулини
- 300г сир
- 80г вершкове масло
- 1 яйце
- 4 помідори
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Миємо цибулю і дрібно натерти ножем або в блендері. Додайте на землю цибулю. Посипати, перець і додати 1 яйце. Подивитись його добре.
- Шматочок сиру (150 грам) нарізають на скибочки товщиною близько 1 сантиметра. Вершкове масло (зварене тільки з холодильника) нарізати тонкими прямокутниками товщиною до 0,5 сантиметрів. Кількість штук сиру і вершкового масла залежить від кількості котлет. На 1 ріжучому ріжучому поході йде одна штука сиру і масла. Друга частина сиру висівають на дрібній тертці, промивають томатом і нарізають на кола.
- Вологі руки утворюють в долоні тонкого шару фаршу фаршу. В середині викладіть шматок сиру і вершкового масла, потім покрийте фарш з фаршем зверху і закріпіть з боків. Формуйте котлети до готовності м'яти.
- Покласти котлети на рослинній масляній сковороді. Помастити з двох сторін до золотистого, а потім перенести на тарілку пергаментним папером. На котлетах зверху покласти нарізаний помідор в колах. Покладіть сир натерти на помідор.
- Поставте чашу з котлетами в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки і запікайте 25-30 хвилин до готовності.
- Це, ароматний. "Коклети під шубою" Готовий. Бон привіт!
Редакційна колегія
Також я раджу ознайомитися з відмінним рецептом бюджетних котлет. Коли ви спробуєте їх, ви не можете відразу ж вгадати, що вони зроблені з: чи гриби, риби або овочів. І головна складова в них - звичайна цибуля!
Кошик руді Цей рецепт незвичайний і дуже смачний. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл, хоча підійде вечеря на звичайному будні.
Анімуйте свій будинок з цими котлетами, а фото результатів їх роботи, поділених нами в коментарях!
Який найкращий спосіб обгортання голубів
Чому ви повинні збирати коробки в домашніх умовах і які краси ви можете створити з них